Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Τα “Καλάθια Αγάπης” στα Τρίκαλα

Τα “Καλάθια Αγάπης” στα Τρίκαλα

kalathia agapis

kalathia agapis

Οι κοινωνικές δράσεις του ΕΣΑΚΕ συνεχίζονται και τα “Καλάθια Αγάπης” αυτή την αγωνιστικής ταξιδεύουν στα Τρίκαλα και στην αναμέτρηση της ομώνυμης ομάδας με τον Άρη.

Αναλυτικά:
Ο ΕΣΑΚΕ συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την εκστρατεία “Καλάθια Αγάπης” για την ενίσχυση άπορων οικογενειών στις πόλεις όπου αγωνίζονται ομάδες της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Μετά τα επιτυχημένα εγχειρήματα σε Πάτρα, Αμαλιάδα και Ρόδο, σειρά έχει η πόλη των Τρικάλων.

Ο ΕΣΑΚΕ, ο Δήμος Τρικκαίων, η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και η Ιερά Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών, σας περιμένουν το Σάββατο 25 Απριλίου από τις 16:00 στο Δ.Κ. Τρικάλων, πριν την έναρξη του αγώνα Τρίκαλα BC ARIES – ΑΡΗ για την 24η αγωνιστική, για να προσφέρετε κι εσείς συσκευασμένα τρόφιμα (όσπρια, γάλα εβαπορέ, λαδί, σοκολάτες κ.α), με στόχο να χαρίσουμε ένα χαμόγελο στα παιδιά και τους συμπολίτες μας που το έχουν πραγματική ανάγκη.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί Συνέντευξη Τύπου το Σάββατο 25 Απριλίου και ώρα 16:00 στο Δ.K. Τρικάλων παρουσία όλων των φορέων.

Βάλε κι εσύ το δικό σου “Καλάθι Αγάπης” και στήριξε την πρωτοβουλία του ΕΣΑΚΕ για ενίσχυση των άπορων οικογενειών.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Κορυφαίες επιδόσεις και στις τρεις κατηγορίες των σουτ

Σπουδαίο ρεκόρ επιδόσεων για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε μέσα από το…