Κεντρική Διεθνή Τα αποτελέσματα (Eurocup)

Τα αποτελέσματα (Eurocup)

james augustine khimki moscow

james-augustine-khimki-moscow

Στον τελικό του Γιούροκαπ, προκρίθηκε η Χίμκι, καθώς επικράτησε της Μπάνβιτ με 93-89, καλύπτοντας παράλληλα και την διαφορά του πρώτου αγώνα. Στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση προ μίας εβδομάδας η Μπάνβιτ είχε κάνει την έκπληξη και είχε φύγει με το ροζ φύλο από την έδρα της, καθώς είχε επικρατήσει με 83-82.

Η Μπάνβιτ λίγα δευτερόλεπτα πριν την λήξη του παιχνιδιού, έβαλε αρκετά δύσκολα στην ρώσικη ομάδα. Συγκεκριμένα μέσα σε 45 δευτερόλεπτα, η τούρκικη ομάδα έκανε το 91-79, 91-87 και παραλίγο να βρεθεί εκείνη στον τελικό από το πουθενά.

Κορυφαίος για τους νικητές, ο Τάις Ράις ο οποίος πέτυχε 28 πόντους με 6/11 δίποντα, 4/8 τρίποντα, ενώ από την άλλη μεριά κορυφαίο παιχνίδι έκανε ο Μεχία πέτυχε 25 πόντους με 4/10 δίποντα, 5/6 τρίποντα.

Η Γκραν Κανάρια είναι έτερη φιναλίστ του τελικού του Γιούροκαπ, καθώς επικράτησε και στο δεύτερο αγώνα της Ούνικς Καζάν, πιο δύσκολα αυτή την φορά, με 78-76. Οι Ισπανοί αν και δυσκολεύτηκαν τελικά πήραν την πρόκριση για τον τελικό, ενώ είχαν ακόμα και περιθώριο ήττας, αλλά όχι παραπάνω από 13 πόντους.

Κορυφαίος για τους νικητές ο ο Λεβόν Κένταλ με 17 πόντους, ενώ είχε συμπαραστάτες και τους Εούλις Μπάεθ και Κάιλ Κούριτς, οι οποίοι πέτυχαν από 12 πόντους ο καθένας.

Για τους Ρώσους ξεχώρισαν ο Τζέιμς Ουάιτ με 20 πόντους και ο Ντ’Ορ Φίσερ με 17 πόντους, ενώ ο Κώστας Καιμακόγλου δεν τα πήγε καθόλου καλά, καθώς πέτυχε μόλις 1 πόντο, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ σε 31 λεπτά συμμετοχής

Τα αποτελέσματα:
Χίμκι – Μπανβιτ 93-89
Γκραν Κανάρια – Ούνικς Καζάν 78-76

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…