Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Στόχος επετεύχθη”

“Στόχος επετεύχθη”

pappas real

pappas-real

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα με 69-68, ωστόσο πήρε το εισιτήριο για τους 8 της διοργάνωσης. Ο Νίκος Παππάς σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για τα πλέι οφ, αλλά και για το παιχνίδι με τους Σέρβους.

Αναλυτικά όσα είπε:
“Όλη η ομάδα βοήθησε ώστε να γυρίσει το ματς. Τι σημασία έχει, το παιχνίδι χάθηκε. Παναθηναϊκός είσαι και δεν επιτρέπεται να χάνεις από κανέναν. Μας μένει άσχημη γεύση από την ήττα από τον Αστέρα”.

Για το παιχνίδι: “Ήταν ένα ιδιαίτερο ματς. Ξέραμε ότι από αυτό το παιχνίδι περνούσε η πρόκριση. Δύσκολη έδρα. Πέρα από το κακό ξεκίνημα στη συνέχεια ισορροπήσαμε και χάσαμε το παιχνίδι μέσα από τα χέρια μας”.

Για τις καλές του εμφανίσεις κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα: “Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Ίσως είναι τυχαίο ότι παίζω καλά, ίσως ταιριάζει αυτή η ομάδα. Κάθε φορά προσπαθώ να κάνω καλά την δουλειά μου”.

Για την πρόκριση κι αν το έμαθαν κατά τη διάρκεια του αγώνα: “Μάθαμε ότι νίκησε η Μακάμπι. Σίγουρα επηρεαστήκαμε αν και δεν έπρεπε. Στόχος επετεύχθη. Ο Παναθηναϊκός είναι στους ‘’8’’ παρά τα όσα έχουν ειπωθεί από το ξεκίνημα της ομάδας μας. Είναι στο χέρι μας για το κάτι παραπάνω»”

Για την κόντρα στα προημιτελικά: “Είμαστε μία ομάδα με έμπειρα παιδιά και πρωταθλητές. Έχουμε και νέους με κίνητρα και φιλοδοξίες. Θα κοντράρουμε την ΤΣΣΚΑ ή όποιος είναι ο αντίπαλος. Δεν φοβόμαστε κανέναν”.

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: “Κανένας δεν λέει ότι δεν είναι εύκολο. Ήρθε η ώρα να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Είναι δύσκολο, αλλά Παναθηναϊκός είσαι. Έχεις εμπειρία, ρόστερ και φανέλα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Γκριγκόνις: «Πρέπει να νικήσουμε τρεις φορές»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε ο Μάριους Γκριγκόνις. Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από την Μακά…