Σπάει τα κοντέρ

olympiakos panigirismoi printezis prokrisi

olympiakos-panigirismoi-printezis-prokrisi

Τα παιχνίδια της προημιτελικής σειράς της Ευρωλίγκα, ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τον Ολυμπιακό, φαίνεται πως ανέβασαν στα ύψη το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου των ερυθρολεύκων, με αποτέλεσμα το επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο Youtube ξεπέρασε τις 500.000 προβολές.

Αναλυτικά:
Μισό εκατομμύριο views σε τέσσερις μέρες! Το επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο Youtube ξεπέρασε τις 500.000 προβολές και συνεχίζει…

Στο OlympiacosBC TV είδατε αποκλειστικά και μοναδικά πλάνα από τον τέταρτο προημιτελικό του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα που σφράγισε την πρόκριση των «ερυθρόλευκων» στο ένατο φάιναλ φορ της ιστορίας τους, το πέμπτο στα τελευταία επτά χρόνια.

Μέσα από το OlympiacosBC TV μπήκατε στα αποδυτήρια των θριαμβευτών, είδατε τους πανηγυρισμούς τους, ακούσατε τα λόγια καρδιάς που είπε ο ένας στον άλλον.

Από το OlympiacosBC TV θα συνεχίσετε να βλέπετε αποκλειστικά βίντεο από την «ερυθρόλευκη» παρέα.

Τα 12 βίντεο που ανεβάσαμε με θέμα τον τέταρτο προημιτελικό έχουν συνολικά 455.248 views, αλλά ο συνολικός αριθμός των views για το www.youtube.com/olympiacosbc για το διάστημα 24/427/4 ξεπέρασαν το μισό εκατομμύριο

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Κάνααν: «Να μείνουμε ενωμένοι και να μην γίνουν λάθη»

Ο Αϊζάια Κάνααν θέλει από την ομάδα του ενότητα, στο Βελιγράδι Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού…