Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ Συνεργασία με την “Πίστη”

Συνεργασία με την “Πίστη”

psak

psak

Μία μεγάλη συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις “Η Πίστη” ξεκίνησε ο ΠΣΑΚ. Πολλοί άνθρωποι από την “Πίστη” θα δώσουν το “παρών” στα τουρνουά 3ΟΝ3 που διοργανώνει το καλοκαίρι ο Σύνδεσμος σε συνεργασία με την ΕΟΚ. Ο ΠΣΑΚ έδειξε την ευαισθησία του, καθώς θα προβάλει και θα βοηθήσει τον σύλλογο.

“Η συνεργασία μας με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών είναι πάρα πολύ σημαντική, θα βοηθήσει και στην προβολή του συλλόγου μας. Εμείς λειτουργούμε από το 1993 με σκοπό να βοηθήσουμε τα παιδιά που αντιμετωπίζουν αυτά τα σοβαρά προβλήματα υγείας αλλά και τους γονείς. Βάζουμε όλες μας τις δυνάμεις, την αγάπη μας και είμαστε δίπλα τους, για να νιώθουν όμορφα. Τους βοηθάμε έστω κι αν τα οικονομικά μας έχουν στερέψει. Κάνουμε ότι μπορούμε, είτε με τρόφιμα, είτε με εξετάσεις.

Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι όμως, είναι η ενημέρωση στον κόσμο, για τις αιμοδοσίες, τους δότες αιμοπεταλίων και του μυελού των οστών. Για όλα αυτά, θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε στα τουρνουά 3ΟΝ3. Ο κόσμος θα ενημερωθεί γι’ αυτή την τεράστια προσπάθεια που κάνουμε και η παρουσία μας σε αυτές τις εκδηλώσεις, αποτελεί μεγάλη τιμή για μας”, δήλωσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις “Η Πίστη”, Χρήστος Βλάχος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚΚ: Νέος πρόεδρος ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ. Οι εκλογές που έγιναν χθες στον ΠΣΑ…