Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Σημαντικό το πλεονέκτημα”

“Σημαντικό το πλεονέκτημα”

itoudis cska enisey

itoudis-cska-enisey

Η ΤΣΣΚΑ επικράτησε του Ολυμπιακού με 76-70 για την 13η αγωνιστική της διοργάνωσης με τον τεχνικό της “ρωσικής αρκούδας”, Δημήτρη Ιτούδη να τονίζει πως η νίκη της ομάδας του οφείλεται στα κερδισμένα επιθετικά ριμπάουντ της ομάδας του.

“Αποδείξαμε πως μπορούμε να παίξουμε και πολύ καλή άμυνα. Ήμασταν κυρίαρχοι στον αέρα και αυτό μας έδωσε περισσότερες κατοχές. Aν πρέπει να σταθούμε κάπου είναι στα 19 επιθετικά ριμπάουντ και στην αναλογία λαθών-ασίστ. Ήμασταν άστοχοι στο τρίτο δεκάλεπτο. Έλειπε ο φυσικός ηγέτης του Ολυμπιακού, ο Βασίλης Σπανούλης, αλλά οι υπόλοιποι έκαναν το step up”, ανέφερε αρχικά ο κόουτς Ιτούδης.

Σε ερώτηση για το πόσο δύσκολο ήταν να προετοιμάσει την ομάδα του για τον Ολυμπιακό, ο οποίος αγωνιζόταν χωρίς τον αρχηγό του, Βασίλη Σπανούλη, απάντησε: “Μην ξεχνάμε πως είναι η πρώτη φορά που είμαστε όλοι μαζί. Στο ΣΕΦ ο Ουίμς ήταν ανέτοιμος και δεν είχαμε τον Τζάκσον και τον Χριάπα. Ο Σλούκας, ο Μάντζαρης και ο Λοτζέσκι έκαναν το step up. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός. Είναι πολύ σημαντικό επίτευγμα που μία αγωνιστική πριν από το τέλος εξασφαλίσαμε το πλεονέκτημα έδρας“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα της νίκης επί του Προμηθέα (vid)

Όσα έγιναν στον αγώνα με τον Προμηθέα, μέσα από την κόκκινη παρακάμερα Ο Ολυμπιακός άνοιξε…