Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Σημαντική είναι η νίκη”

“Σημαντική είναι η νίκη”

petway1

petway

Ο Μπρέντ Πέτγουεϊ μετά από καιρό επιστρέφει στα επίσημα παιχνίδια, αρχής γενομένης από την αυριανή (10/04) αναμέτρηση, με την Νίζνι. Ο Αμερικάνος μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου για το παιχνίδι με την ρώσικη ομάδα, αλλά και για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και καιρό με τον ώμο του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Έχουμε χρόνο να σκεφτούμε μέχρι τότε, όμως η Νίζνι είναι μια πολύ καλή ομάδα, ιδίως στην επίθεση. Θα πρέπει να βγούμε να παίζουμε στο παρκέ δίχως να σκεφτόμαστε άλλα πράγματα. Το πιο σημαντικό πράγμα για εμάς είναι η νίκη. Εάν θέλουμε να ξεκινήσουμε να σκεφτόμαστε τα playoffs και ολοκληρώσουμε με ήττα το Τορ 16 δεν θα έχουμε τη σωστή νοοτροπία. Έτσι, το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνουμε, θα είναι να πάρουμε τη νίκη και μετά να σκεφτούμε τι θα γίνει στη συνέχεια”.

Για την κατάσταση του ώμου του: “Είναι καλά. Πηγαίνει καλά. Προπονήθηκα όλη την εβδομάδα και ανέβασα την απόδοση από την Δευτέρα μέχρι χθες. Θα είναι ένα καλό τεστ και ελπίζω να είμαι καλά“.

Για το εάν θα επέλεγε αντίπαλο για τα playoffs: “Δεν υπάρχει δυνατότητα επιλογής για εμένα. Το μπάσκετ είναι ίδιο. Και οι δύο ομάδες είναι πολύ καλές και ισχυρές. Όπως είπα και πριν, πρώτα έρχεται η Νίζνι για εμάς και μετά θα σκεφτούμε τα υπόλοιπα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Παθιασμένη καλημέρα

Ο Ολυμπιακός είπε καλημέρα με ένα βίντεο γεμάτο πάθος από το ματς με την Παρτιζάν. Ο Ολυμπ…