Κεντρική Basket League Άρης “Ρυθμός και συγκέντρωση”

“Ρυθμός και συγκέντρωση”

kaod aris filiko

kaod-aris-filiko

Το πρωτάθλημα της Α1, σε λίγες μέρες, μετά από δύο εβδομάδες ξανά ξεκινά με τις ομάδες να έχουν ξεκινήσει για τα καλά τις προετοιμασίες τους. Όπως και ο Άρης ο οποίος το απόγευμα της Τετάρτης έδωσε φιλικό αγώνα με τον ΚΑΟΔ στην Δράμα και κέρδισε με 71-59.

Αμέσως μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης ο συνεργάτης του προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Σάββας Καμπερίδης μίλησε για το παιχνίδι και στάθηκε κυρίως στο αποτέλεσμα.

Αναλυτικά:
“Σ’ αυτά τα ματς το τελευταίο που μετρά είναι το σκορ. Στον αγώνα με τον ΚΑΟΔ βγάλαμε αρκετά συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Είχαμε καλές και κακές στιγμές. Στο διάστημα της διακοπής προσπαθούμε να περάσουμε κάποια νέα πράγματα στους παίκτες και να παρουσιάσουμε νέα στοιχεία στο παιχνίδι μας.

Το σημαντικότερο στην παρούσα φάση είναι να κρατήσουμε την ομάδα σε εγρήγορση. Το διάστημα της αποχής από τις επίσημες υποχρεώσεις είναι τεράστιο και πρώτος στόχος μας είναι να κρατήσουμε τους παίκτες σε καλό αγωνιστικό ρυθμό και υψηλό βαθμό συγκέντρωσης. Το αυριανό (σ.σ. 16/4) φιλικό με την Καβάλα θα μας βοηθήσει σ” αυτόν το στόχο, ενώ θα μας επιτρέψει να βγάλουμε κι άλλα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…