Κεντρική Διεθνή Ρεάλ για Τεόντοσιτς

Ρεάλ για Τεόντοσιτς

teodosic semi pagkosmio

teodosic-semi-pagkosmio

Μπορεί άπαντες στο στρατόπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης να έχουν το μυαλό τους στο Φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα (15-17/5), το οποίο γίνεται στην έδρα τους, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως δεν κάνουν σχέδια και για τη νέα χρονιά. Οι φήμες, άλλωστε, πως ο Σέρχιο Γιούλ και ο Σέρχι Ροντρίγκες θα αποχωρήσουν το καλοκαίρι από την ομάδα για να μετακομίσουν στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, έχουν βάλει σε σκέψεις τους Μαδριλένους, οι οποίοι δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να βρεθούν απροετοίμαστοι σε μία τέτοια περίπτωση.

Σύμφωνα με τη La Opinion de Malaga, η Ρεάλ Μαδρίτης σκέφτεται να κάνει μία μεγάλη πρόταση στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τον Μίλος Τεόντοσιτς, προκειμένου να φέρει στην Ισπανία τον Σέρβο γκαρντ. Η περίπτωση του είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς ο Τεόντοσιτς το περασμένο καλοκαίρι ανανέωσε το συμβόλαιο του μέχρι το 2017 με τη ρωσική ομάδα και μάλιστα με πολύ αυξημένες αποδοχές.

Εκτός από την περίπτωση του Τεόντοσιτς, οι Μαδριλένοι εξετάζουν και μία πιο εύκολη περίπτωση για την ενίσχυση της περιφερειακής τους γραμμής. Ο λόγος για τον Ουρουγουανό Τζέισον Γκρέιντζερ της Ουνικάχα Μάλαγα, ο οποίος πραγματοποιεί φέτος πολύ καλή σεζόν στο ισπανικό πρωτάθλημα και η περίπτωση του θα εξεταστεί και από άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η Μπαρτσελόνα (φεύγει ο Ουέρτας) και η Φενέρμπαχτσε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…