Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Πειραιώτικα και κρυστάλλινα”

“Πειραιώτικα και κρυστάλλινα”

aggelopoulos

aggelopoulos

Σε πελάγη ευτυχία πλέει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Γιώργος Αγγελόπουλος, καθώς μετά την συγκλονιστική πρόκριση των Πειραιωτών στο Φάιναλ Φορ της Μαδρίτης, μίλησε και ανέφερε ο Ολυμπιακός είναι η πιο πετυχημένη ομάδα στην Ευρώπη με αυτά που έχει κάνει.

Αναλυτικά:
“Ο Ολυμπιακός με αυτά που έχει κάνει, είναι η πιο πετυχημένη ομάδα στην Ευρώπη την τελευταία επταετία, ανεξαρτήτως του τι θα γίνει στη Μαδρίτη. Καμία άλλη ομάδα δεν έχει καταφέρει κάτι παρόμοιο. Σε κάποια χρόνια θα καταλάβετε τι λέω τώρα και τι έχει κάνει ο Ολυμπιακός, όλα αυτά τα χρόνια. Μέσα από τη ψυχή μας θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες και τους προπονητές. Αυτό που έχουν κάνει δεν το έχουμε ξαναδεί. Να παίζουμε με τέτοια ψυχή και αυταπάρνηση και με βάση το μπάτζετ. Είναι μεγαλύτερες οι διαφορές, σε σχέση με τις άλλες ομάδες. Ό,τι έχουμε καταφέρει όλο αυτό το διάστημα, το πετύχαμε μάγκικα, Πειραιώτικα και κρυστάλλινα. Είμαστε περήφανοι και πετύχαμε. Έχουμε πει μεταξύ μας ότι δεν πάμε για τη συμμετοχή στο Final 4, αλλά για να πάνε ψηλά. Για νέες κατακτήσεις και θριάμβους.

Είναι μία απίστευτη επιτυχία το Final 4 και δύσκολα το κάνει ομάδα αυτό. Το καλάθι του Γιώργου (σ.σ. Πρίντεζης) ισοδυναμεί και σφραγίζει ότι ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Το έχουμε καταφέρει με απίστευτη προσπάθεια και αγώνα. Η Μπαρτσελόνα ήταν η πιο καλή ομάδα σε όλα τα πλέι οφ. Ήταν ο πιο δύσκολος αντίπαλος με απίστευτες αντοχές και αντιδράσεις. Σήμερα πανηγυρίζουμε. Είμαστε ευτυχισμένοι και περήφανοι“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…