Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Παίξαμε συγκεντρωμένα”

“Παίξαμε συγκεντρωμένα”

ivanovic

ivanovic

Ικανοποιημένος από τη νίκη εμφανίστηκε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού τόνισε ότι η ομάδα του μετά το κακό ξεκίνημα έπαιξε καλή άμυνα και επίθεση και γι’ αυτό έφτασε στη νίκη, ενώ υπογράμμισε ότι η ομάδα του είναι έτοιμη για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς:
“Νομίζω παίξαμε πολύ συγκεντρωμένα. Δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά, όμως στη συνέχεια παίξαμε καλή άμυνα και καλή επίθεση. Βάλαμε αρκετά σημαντικά καλάθια. Το τελείωμα του αγώνα δεν ήταν καλό για μας όμως κερδίσαμε. Συγχαρητήρια και στον Άρη. Τώρα πάμε για το πρωτάθλημα”.

Για τα συναισθήματά του που μπήκε σε αυτό το γήπεδο: “Έχω πολλές αναμνήσεις από αυτό το γήπεδο. Παίζαμε με δύο μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, οι μεγαλύτερες μαζί με την Μακάμπι. Μου έκανε τόσο εντύπωση ο κόσμος τότε. Ήταν πολύ ενθουσιώδεις”.

Για τον Ολυμπιακό: “Είμαστε προετοιμασμένοι. Κακά τα ψέμματα, κρίνεται η πρώτη θέση, όχι όμως και το πρωτάθλημα. Όμως είμαστε έτοιμοι”.

Από πλευράς παικτών του Παναθηναϊκού μίλησε ο Λευτέρης Μποχωρίδης με τον νεαρό άσσο να δηλώνει: “Ξέραμε ότι θα έρθουμε να παίξουμε σε μια δυνατή έδρα. Θέλαμε να δούμε το ματς ξεχωριστά από τον Ολυμπιακό. Ο Άρης ξέραμε ότι είναι πολύ καλή ομάδα. Όμως, από νωρίς επιβάλλαμε το ρυθμό μας και έτσι κερδίσαμε”.

Για το ότι ήταν αντίπαλος του Άρη: “Το ότι είμαι σε άλλη ομάδα δεν αλλάζει τους φίλους που έχω. Όλους τους αγαπάω εδώ πέρα. Από παίκτες μέχρι τους φύλακες. Νιώθω όμορφα που τους είδα. Ήθελα να παίξω καλύτερα. Δυστυχώς, για μένα, δεν έπαιξα καλά. Όμως ευτυχώς κερδίσαμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…