Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Ώρα να απογειωθούμε”

“Ώρα να απογειωθούμε”

pao

pao

Σε μία νέα πρωτοποριακή κίνηση προχώρησε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς αποφάσισε να χρησιμοποιεί στις αναμετρήσεις του “τριφυλλιού” την νέα κάμερα drone. Η ενέργεια αυτή χαρακτηρίζεται πρωτοποριακή, καθώς η κάμερα δεν έχει χρησιμοποιηθεί ούτε σε επίσημο αγώνα του NBA, πόσω μάλλον για τα ελληνικά πρότυπα.

Η παρθενική εμφάνιση της drone έγινε στην χθεσινοβραδινή προπόνηση, ωστόσο η επίσημη χρήση της θα ξεκινήσει από σήμερα στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ‘Αλμπα Βερολίνου. Οι φίλοι των “πρασίνων” θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από εναέριες λήψεις την προθέρμανση της ομάδας, την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο, την παρουσίαση των παικτών, αλλά και την καθιερωμένη παρουσίαση των δύο ομάδων στα πρότυπα της Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Στη σημερινή αναμέτρηση με την Άλμπα Βερολίνου για το Top-16 της Euroleague, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα χρησιμοποιήσει, για πρώτη φορά στην ιστορία της κορυφαίας Ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, drone! Αξίζει να αναφέρουμε πως μια ενέργεια σαν αυτή δεν έχει γίνει σε επίσημη αναμέτρηση στο NBA.

Οι φίλοι της ομάδας θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν πλάνα πριν από την έναρξη της σημαντικής αναμέτρησης (όπως την προθέρμανση της ομάδας, την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο, την παρουσίαση των παικτών, και την καθιερωμένη παρουσίαση των δύο ομάδων στα πρότυπα της Euroleague), δραστηριότητες και διαγωνισμούς κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, όπως και τη μοναδική ατμόσφαιρα στο κατάμεστο ΟΑΚΑ.

Κάνοντας εγγραφή στο επίσημο YouTube (https://www.youtube.com/user/paobcgr) κανάλι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, οι φίλοι του Εξάστερου θα έχουν τη δυνατότητα να δουν πλάνα από τη σημερινή αναμέτρηση αλλά και από σημαντικές επερχόμενες αναμετρήσεις, όπως ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας (Κυριακή 5/4, 17:15). Το “πράσινο” drone θα βρεθεί και την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, όπου η ομάδα μας θα διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο για τη σεζόν 2014-2015, καλύπτοντας ότι συμβαίνει πριν και μετά την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πατρών.

Aξίζει να σημειώσουμε πως αρωγός στην προσπάθεια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τη χρήση καινοτόμων τεχνολογιών είναι η iSystem, επίσημος Apple reseller, η οποία παρείχε το drone.

Το PAirO (η …κωδική ονομασία του “πράσινο” drone) έκανε την παρθενική του εμφάνιση στην χθεσινοβραδυνή προπόνηση της ομάδας μας, τραβώντας τα βλέμματα των παρευρισκόμενων”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Τελευταία ευκαιρία για 100 τυχερούς

100 εισιτήρια από ακυρώσεις αναζητούν τους… τυχερούς Τουλάχιστον 100 τυχεροί φίλαθλο…