Κεντρική Basket League Άρης “Ωφέλιμη διακοπή”

“Ωφέλιμη διακοπή”

adegboye aris1

adegboye-aris

Οι παίκτες του Άρη παίρνουν ανάσες και απολαμβάνουν την άδεια που τους έδωσε ο Δημήτρης Πρίφτης, μιας και η επανέναρξη του πρωταθλήματος αργεί ακόμα (18/04). Ο Όγκο Αντεγκμπόγιε, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, τόνισε ότι η διακοπή έρχεται στο κατάλληλο σημείο, σημείωσε πως οι “κιτρινόμαυροι” στοχεύουν σε όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα εν όψει πλέι οφ και ξεκαθάρισε ότι άπαντες στοχεύουν μονάχα στο επόμενο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Πιστεύω ότι αυτή η διακοπή θα μας βοηθήσει να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας και να επανέλθουμε στο παρκέ με μεγαλύτερη ενέργεια. Σίγουρα χρειαζόταν ένα μπρέικ και στη δική μας περίπτωση πιστεύω ότι θα είναι προς όφελός μας. Εγώ προσωπικά έμεινα στη Θεσσαλονίκη, ξεκουράστηκα και νιώθω έτοιμος για να επιστρέψω στο γήπεδο”.

Για το μεγάλο διάστημα αποχής και πως θα επηρεάσει την ομάδα: “Σίγουρα είναι περίεργο να μην παίζεις επίσημα ματς για 3-4 εβδομάδες. Δεν έχω ξανασυναντήσει τόσο μεγάλη διακοπή μεσούσης της σεζόν. Όμως πρέπει να κάνουμε αυτήν τη διακοπή ωφέλιμη για μας και να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Τα φιλικά που θα δώσουμε θα μας επιτρέψουν να ξαναμπούμε σε αγωνιστικό ρυθμό”.

Για τη συνέχεια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος:  “Μπαίνουμε στο πιο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε. Τις τελευταίες αγωνιστικές γνωρίσαμε δύο ήττες που δε θέλαμε (σ.σ. από Κολοσσό Ρόδου και ΑΕΚ) και μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας θέλουμε να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες και να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται στη βαθμολογία”.

Για τους στόχους της ομάδας:  “Το πρόγραμμά μας ως το τέλος είναι δύσκολο, όμως έχουμε μάθει όλη τη χρονιά να μην κοιτάζουμε πιο μακριά από το αμέσως επόμενο παιχνίδι. Αυτό θα κάνουμε και τώρα, μένοντας μακριά από πιθανότητες και σενάρια. Είτε η επόμενη υποχρέωσή μας είναι απέναντι στον Παναθηναϊκό, είτε απέναντι στα Τρίκαλα, θα επικεντρωθούμε στο προσεχές ματς και μόνο. Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας για να πετύχουμε κάτι καλό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…