Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ο συμβολισμός του “10”

Ο συμβολισμός του “10”

Mplouzakia Olympiacos 10

Mplouzakia-Olympiacos-10 xronia

Από την στιγμή που η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Νίζνι, την Μ. Παρασκευή (10/04), για την 14η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκα, είναι αδιάφορο, καθώς και ο Ολυμπιακός έχει ήδη προκριθεί στην οκτάδα, αλλά και η ρώσικη ομάδα έχει αποκλειστεί, άπαντες στον Ολυμπιακό έχουν μπει σε κλίμα πλέι οφ.

Η επίσημη μπουτίκ των “ερυθρολεύκων”, Olympiacos BC Store, στο πλαίσιο της δέκατης διαδοχικής χρονιάς, που η ομάδα του Πειραιά συμμετέχει στα πλέι οφ, θέτει προς διάθεση δυο ξεχωριστά μπλουζάκια τα οποία αποτυπώνουν την επιτυχία αυτή.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:
“Ο Ολυμπιακός μας, με την 10η συνεχόμενη παρουσία του στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα βρίσκεται ήδη… στον δρόμο για τη Μαδρίτη και το Official Olympiacos BC Store, πιστό στις παραδόσεις, δεν θα μπορούσε να μην επιβραβεύσει και να μην τιμήσει με τον πλέον ιδεατό τρόπο αυτές τις δύο ακόμη ξεχωριστές και σημαντικές στιγμές των “ερυθρόλευκων“!

Οι φίλοι του Ολυμπιακού λοιπόν θα μπορούν από τη Μ. Παρασκευή (10/4) κιόλας να αποκτήσουν αποτυπωμένες αυτές τις δύο ξεχωριστές στιγμές στα δύο συλλεκτικά μπλουζάκια που ήδη βρίσκονται προς διάθεση του κοινού, τόσο από το επίσημο κατάστημα της ΚΑΕ Ολυμπιακός (έναντι Γηπ. Καραϊσκάκης) όσο φυσικά και από τις μπουτίκ του ΣΕΦ στον αγώνα αρχικά με τη Νίζνι, αλλά και το ηλεκτρονικό κατάστημα: “http://officialstore.olympiacosbc.gr/index.php?dispatch=pages.view&page_id=14

Ο Συμβολισμός του “10” δεν θα μπορούσε να μην δεσπόζει ώστε να αντικατοπτρίζει το σημαντικό αυτό επίτευγμα της ομάδας μας στο να βρίσκεται ανελλιπώς από το 2006 στις 8 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, ενώ τον δρόμο για τη Μαδρίτη, μάς τον δείχνει ο “Ταύρος του Osborne“.

Το ταξίδι μόλις ξεκίνησε…”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…