Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Νίκη στην Αθήνα”

“Νίκη στην Αθήνα”

jackson cska

jackson-cska

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετέτρεψε την (εκ προοιμίου) υπεροχή της σε δύο επιβλητικές νίκες κόντρα στον Παναθηναϊκό κατά τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς των πλέι οφ, στη Μόσχα, και κατηφορίζει στην Αθήνα όντας σε θέση ισχύος και στοχεύοντας σε μια νίκη που θα της δώσει από νωρίς το εισιτήριο για το Φάιναλ Φορ της Μαδρίτης.

Παρά την πλεονεκτική θέση που βρίσκεται η ομάδα του, ο Άαρον Τζάκσον δεν επαναπαύεται και, μέσω του μπλογκ του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα, υπογραμμίζει μεταξύ άλλων πως η πρόκριση κρίνεται στις τρεις νίκες και με αυτό το σκεπτικό θα παραταχθεί στο παρκέ του ΟΑΚΑ η “ρώσικη αρκούδα” ώστε να μην επιτρέψει στους “πράσινους” να ισοφαρίσουν τη σειρά και να επιστρέψουν για δεύτερη σερί χρονιά σε πέμπτο παιχνίδι ενώ στάθηκε στην εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του “τριφυλλιού“.

“Είμαστε σε καλή θέση μετά το 2-0, αλλά ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να αντιμετωπίζει κανείς τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, όπου παίρνει πολλή ενέργεια από το κοινό του. Δεν κοιτάμε το Φάιναλ Φορ προτού πάρουμε άλλη μια νίκη. Και πέρσι ήμασταν στο 2-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά έπρεπε να φτάσουμε σε πέμπτο ματς στη Μόσχα για να πάρουμε την πρόκριση και δεν θέλουμε αυτή την πίεση και πάλι. Θέλουμε μια νίκη στην Αθήνα όσο το δυνατό πιο γρήγορα. Είναι μια σπουδαία πόλη, αλλά θέλουμε να επιστρέψουμε στη Μόσχα το συντομότερο” σημείωσε ο Αμερικανός γκαρντ και πρόσθεσε:

“Περιμένουμε έναν διαφορετικό Παναθηναϊκό, που θα παλέψει περισσότερο. Φάνηκε να ήταν λίγο σε λήθαργο στη Μόσχα, αλλά τώρα θα πάρουν ώθηση από τον κόσμο τους και περιμένουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι. Δεν είναι εύκολο να παίζεις εκεί, υπάρχει κόσμος που φωνάζει συνέχεια δίπλα σου, αλλά είναι μια φοβερή έδρα για να παίζει κανείς και πάντα σου αρέσει μια τέτοια ατμόσφαιρα. Η συμπαράσταση που έχουν από τον κόσμο τους είναι απίστευτη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κλειδώνει η όγδοη θέση στα play off της Ευρωλίγκα

Μπασκόνια και Βίρτους για το τελευταίο εισιτήριο στους “8” της Ευρωλίγκα. Η Μπ…