Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Νέο τρόπαιο στο Μουσείο!

Νέο τρόπαιο στο Μουσείο!

kipello saragoza paok1

kipello-saragoza-paok1

Ο ΠΑΟΚ σχεδιάζει και έχει ήδη ολοκληρώσει ένα μεγάλο μέρος του Μουσείου της ομάδας. Εδώ και καιρό, παλιοί αθλητές, αλλά και φίλαθλοι προσκομίζουν στα γραφεία της ΚΑΕ διάφορα εκθέματα, όπως φανέλες, μπάλες, βίντεο, φωτογραφίες κτλ.

Ωστόσο, μπροστά στα τρόπαια, όλα τα υπόλοιπα ωχριούν. Έτσι, σήμερα (07/04), έφτασε στα χέρια των ανθρώπων του ΠΑΟΚ ένα τρόπαιο το οποίο κατέκτησε σε διεθνές φιλικό τουρνουά ο “Δικέφαλος του Βορρά” τη δεκαετία του ’90!

Συγκεκριμένα, το 1992, ο ΠΑΟΚ έλαβε μέρος σε τουρνουά της Ισπανίας, στη Σαραγόσα, όπου και αντιμετώπισε στον ημιτελικό την Ουέσκα (12/9/92), την οποία και νίκησε με 64-60. Την επομένη (13/9/92), αντίπαλος στον τελικό ήταν η διοργανώτρια Σαραγόσα της οποίας και επικράτησε η αρμάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς με 68-59!

stauropoulos-kipello-saragoza

Αυτό το τρόπαιο λοιπόν (το οποίο είναι πραγματικά εντυπωσιακό και με ιδιαίτερες λεπτομέρειες) έφτασε στα χέρια του τεχνικού διευθυντή της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και υπεύθυνου του μουσείου, Νίκου Σταυρόπουλου, ο οποίος πλέον περιμένει από τον κόσμο του ΠΑΟΚ να φέρει όσο το δυνατόν περισσότερα εκθέματα.

kipello-saragoza-paok

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…