Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Να παίξουμε στο μέγιστο”

“Να παίξουμε στο μέγιστο”

radonic oaka

radonic-oaka

Έτοιμος να παλέψει μαζί με τους παίκτες του για τη ρεβάνς της ήττας στο ΟΑΚΑ εμφανίστηκε ο Ντέγιαν Ράντονιτς. Ο τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα, χαρακτήρισε δύσκολο το παιχνίδι, ενώ τόνισε ότι πρέπει όλοι να πιάσουν τη μέγιστη απόδοση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντέγιαν Ράντονιτς:
“Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που διαθέτει τόσο εμπειρία όσο και ποιότητα. Θα είναι σίγουρα δύσκολο παιχνίδι, αφού άλλωστε υποδεχόμαστε μια ομάδα που έχει πάρει πολλές φορές τον τίτλο στην Ευρώπη και θέλει τη νίκη για να προκριθεί στα play offs. Πρέπει να παίξουμε στο μέγιστο για να πάρουμε ρεβάνς για την ήττα μας στο πρώτο παιχνίδι. Είμαι σίγουρος πως ο κόσμος μας θα μας βοηθήσει σημαντικά. Για όλους αυτούς τους λόγους περιμένω ένα συναρπαστικό παιχνίδι.”

Από πλευράς παικτών μίλησε ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, με τον σέντερ των Σέρβων να δηλώνει ότι: “Έχουμε μεγάλο κίνητρο να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι και να νικήσουμε μια σπουδαία ομάδα. Ελπίζω να τα καταφέρουμε μέσα σε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα σαν κι αυτή που είμαι βέβαιος πως θα δημιουργήσουν οι οπαδοί μας. Ένα θετικό αποτέλεσμα θα ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο για μας την παρουσία μας στο Top 16. Κάθε αγώνας απέναντι σε ομάδες με τέτοια ποιότητα είναι για μας μια μεγάλη ευκαιρία να αποδείξουμε την αξία μας και να αποκτήσουμε πολύτιμες εμπειρίες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα της νίκης επί του Προμηθέα (vid)

Όσα έγιναν στον αγώνα με τον Προμηθέα, μέσα από την κόκκινη παρακάμερα Ο Ολυμπιακός άνοιξε…