Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο “Να κατακτήσουμε τον τίτλο”

“Να κατακτήσουμε τον τίτλο”

armaos

telikos 2015-sinentefksi tipou

Η ώρα του Κυπέλλου Ελλάδας έφτασε.
Απόλλωνας Πάτρας και Παναθηναϊκός θα αναμετρηθούν το απόγευμα της Κυριακής (5/4) στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (3/4) παρευρέθηκαν οι προπονητές των δύο ομάδων, καθώς επίσης και οι αρχηγοί τους.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός στις δηλώσεις του ανέφερε, πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι και ικανοποιημένοι που παίζουν στον τελικό, γνωρίζουν πως ο Απόλλωνας Πάτρας είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα και πως θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να πάρουν τον τίτλο.

“Είμαστε ικανοποιημένοι που παίζουμε στον τελικό. Είναι μια καλή ευκαιρία να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να έχουμε μια όμορφη ατμόσφαιρα. Έχουμε συνείδηση ό,τι ο Απόλλωνας είναι μια καλή ομάδα και ξέρουμε ότι σε ένα παιχνίδι όλα είναι πιθανά. Θέλουμε να κατακτήσουμε αυτό το τρόπαιο και για να τα καταφέρουμε πρέπει να παίξουμε καλά και να έχουμε υπομονή. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, ανέφερε αρχικά ο Μαυροβούνιος τεχνικός και συνέχισε:

“Είμαστε επαγγελματίες και βλέπουμε την κάθε μέρα ξεχωριστά. Την Κυριακή έχουμε ένα παιχνίδι που κρίνει έναν τίτλο και θα συγκεντρωθούμε σε αυτό”.

Σε ερώτηση για το αν έχει παρακολουθήσει στο παρελθόν κάποιον τελικό Κυπέλλου και αν του άρεσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια απάντησε πως δεν έχει παρακολουθήσει ούτε έναν.

 Ο Δημήτρης Διαμαντίδης από την πλευρά του πρόσθεσε: “Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε για άλλη μια φορά στον τελικό. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, ξέρουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού γιατί ο Απόλλωνας είναι μια καλή ομάδα όπως είπε και ο κόουτς.

Παίζουμε για τον πρώτο τίτλο και θέλουμε να τον κατακτήσουμε. Πρέπει να έχουμε υπομονή γιατί το παιχνίδι διαρκεί 40 λεπτά και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια. Εύχομαι να ειναι μια ωραία ατμόσφαιρα και να απολαύσει ο κόσμος ένα ωραίο παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Κύπελλο Ελλάδας: Το κοινωνικό πρόσωπο το Κυπέλλου Ελλάδας (vid)

Γεμάτο δράση εντός και εκτός παρκέ περιείχε το Κύπελλο Ελλάδας. H Κρήτη φιλοξένησε ένα τετ…