Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Να ανταποκριθούμε…”

“Να ανταποκριθούμε…”

giannis georgallis apollon

giannis-georgallis-apollon

Ο Απόλλωνας έδωσε συνέχεια στις άσχημες εμφανίσεις την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στον ΚΑΟΔ, στην Πάτρα και επιζητά την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα στο σαββατιάτικο παιχνίδι της Αμαλιάδας.

Οι παίκτες του Νίκου Βετούλα φιλοξενούνται στο κλειστό της ‘Ηλιδας για το πελοποννησιακό ντέρμπι με τον Γιάννη Γεωργαλλή να ξεκαθαρίζει πως οι φιλοξενούμενοι πρέπει να κλείσουν με νίκες την κανονική διάρκεια και να προλάβουν το τρένο των πλέι οφ. Επιπλέον, στάθηκε στην ποιότητα του Κοροίβου και σημείωσε πως μετά από καιρό οι “φρουροί της Αχαΐας” δεν έχουν τραυματισμούς κάτι που θα συντελέσει στη βελτίωση της ομάδας.

Αναλυτικά το μπλογκ:

“Την προηγούμενη εβδομάδα δείξαμε για άλλη μια φορά την άσχημη εικόνα μας. Αν και ξεκινήσαμε καλά, δεν ολοκληρώσαμε το παιχνίδι όπως θα θέλαμε. Ξέρουμε ότι ο κόσμος έχει παράπονα και είναι λογικό να συμβαίνει αυτό. Απομένουν τρεις αγωνιστικές για να “σώσουμε” τη χρονιά και να μπούμε στα πλέι οφ. Κάτι που πιστεύω ότι το αξίζει η ομάδα και το θέλει ο κόσμος μας, που μας στήριξε με το παραπάνω τη φετινή χρονιά.

Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα. Δόξα τω Θεώ δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών. Είμαστε καλά και προπονούμαστε σκληρά. Μένει να το βγάλουμε αυτό και στα παιχνίδια. Νομίζω ότι αν παίξουμε όπως μας βγαίνει στην προπόνηση θα παρουσιάσουμε ένα πολύ βελτιωμένο πρόσωπο.

Μιλήσαμε πολύ μεταξύ μας το τελευταίο διάστημα, μιλήσαμε και με τη διοίκηση της ομάδας, η οποία μας εξήγησε ότι θέλει καλό αποτέλεσμα. Πρέπει κι εμείς να ανταποκριθούμε μέσα στο γήπεδο.

Ο αντίπαλός μας σώθηκε και μαθηματικά, και του αξίζουν συγχαρητήρια. Ξέρουμε ότι είναι ομάδα του προπονητή και παίζει πολύ καλή άμυνα. Στην επίθεση ξέρει να “διαβάζει” τις αδυναμίες του αντιπάλου. Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα κερδίσει αυτός που το θέλει περισσότερο…

Γιάννης Γεωργαλλής“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…