Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Μπορούμε να κερδίσουμε”

“Μπορούμε να κερδίσουμε”

ivanovic berrocal aerodromio

ivanovic-berrocal-aerodromio

Ο Παναθηναϊκός παρά το γεγονός πως εμφανίστηκε βελτιωμένος σε σχέση με την προηγούμενη αναμέτρηση ηττήθηκε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για το δεύτερο παιχνίδι των πλέι οφ της διοργάνωσης με 100-80.

Ο άμεσος συνεργάτης του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, Τζουζέπ Μπεροκάλ σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς τόνισε πως το “τριφύλλι” μπορεί να πάρει τη νίκη στο ΟΑΚΑ στο τρίτο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ, αρκεί να το πιστέψουν.

Για το δεύτερο ματς: “Προσπαθήσαμε περισσότερο σε αυτό το ματς συγκριτικά με τον πρώτο αγώνα. Απέναντι σε μια ομάδα με τέτοια ποιότητα και τέτοιο ταλέντο όμως παραμένει δύσκολο. Κάθε λάθος που κάναμε, γινόταν καλάθι. Έτσι πέτυχαν 100 πόντους. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο, να εξαλείψουμε τα λάθη που δημιουργούν αυτή τη διαφορά”.

Για το rotation και τις διαφορές των ρόστερ των δυο ομάδων: “Πιστεύουμε σε όσους παίκτες έχουμε. Σαφώς υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες. Όσοι είναι στον πάγκο είναι έτοιμοι να παίξουν. Χρησιμοποιούμε όσους παίκτες έχουμε”.

Για το ματς στο ΟΑΚΑ: “Μπορούμε να κερδίσουμε, αρκεί να το πιστέψουμε. Πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη μας. Κάποια στιγμή η διαφορά ήταν στους 12. Με δυο λάθη μας ανέβηκε στους 18. Πρέπει να κρατηθούμε κοντά στο σκορ όταν βρισκόμαστε πίσω. Με τον κόσμο μαζί μας θα παλέψουμε στο τελευταίο ματς. Μένει ένα παιχνίδι, ένας τελικός. Έχουμε 40 λεπτά”.

Για τον Χαραλαμπόπουλο: “Έκανε ένα μεγάλο βήμα, το πρώτο βήμα. Έπαιξε καλά, βοήθησε πολύ. Γνωρίζει το παιχνίδι και πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει για να γίνει καλύτερος”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…