Κεντρική Basket League ΑΕΚ Μοίρασαν “Χαμόγελα”

Μοίρασαν “Χαμόγελα”

aek nikolaou politarchou

aek-nikolaou-politarchou-xamogelo

Η εκδήλωση του ιδρύματος “Το Χαμόγελο του Παιδιού” σχετικά με τη δράση “Μια υπογραφή, πολλά χαμόγελα“, πραγματοποιήθηκε σήμερα (02/04) στην Άιγλη του Ζαππείου και η ΑΕΚ έδωσε το “παρών” για να στηρίξει την προσπάθεια.

Η αντιπροσωπεία της Ένωσης αποτελούνταν από τον αρχηγό της ομάδας, Μιχάλη Πολυτάρχου, τον Λεωνίδα Κασελάκη και τον Ζήση Σαρικόπουλο οι οποίοι υπέγραψαν μπάλες που θα διατεθούν μέσω e-shop και τα έσοδα θα δοθούν για την ενίσχυση του ιδρύματος. Ακόμα παρευρέθηκαν οι Γιώργος Χήνας, τιμ μάνατζερ της ΑΕΚ, και ο διευθυντής Επικοινωνίας και ΜΜΕ της ΚΑΕ, Γιώργος Νικολάου. Το “παρών” έδωσε και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δια του Διευθυντή Επικοινωνίας, Νίκου Μπουρλάκη.

Ο Μιχάλης Πολυτάρχου, εξέφρασε την τιμή που αισθάνεται για το γεγονός πως η ΑΕΚ στηρίζει μια τέτοια δράση: “Είναι μεγάλη μας τιμή που είμαστε εδώ, είναι πολύ σημαντικό να βοηθήσουμε και εμείς, βάζοντας έστω ένα λιθαράκι. Ξέρουμε και εμείς πως είναι να είσαι παιδί, έχουμε περάσει όλοι από αυτές τις ηλικίες. Ξέρουμε πως ήταν όταν μας έδιναν κάτι που μας έκανε να χαμογελάμε“.

Ο κ. Νικολάου, από την πλευρά του, σημείωσε πως “”Εκ μέρους της ΚΑΕ ΑΕΚ, αλλά και προσωπικά ως άτομο, ως μέλος της κοινωνίας, ευχαριστώ δημοσίως όσους συνεργάζονται με το Ίδρυμα το “Χαμόγελο του Παιδιού” για την προσφορά τους. Δεσμευόμαστε ως ΚΑΕ ΑΕΚ πως θα είμαστε παρόντες και σε οποιοδήποτε άλλο κάλεσμα του Ιδρύματος “Το Χαμόγελο του Παιδιού”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…