Κεντρική Ασίστ Shadow Μια μοναδική βραδιά (pics)

Μια μοναδική βραδιά (pics)

ÖÉËÉÊÏÓ ÁÃÙÍÁÓ ÔÙÍ ÂÅÔÅÑÁÍÙÍ ÊÁËÁÈÏÓÖÁÉÑÉÓÔÙÍ ÅËËÁÄÁÓ ÊÁÉ ÔÇÓ ÄÉÅÈÍÏÕÓ ÅÍÙÓÇÓ ÁÓÔÕÍÏÌÉÊÙÍ ÃÉÁ ÔÇÍ ÅÍÉÓ×ÕÓÇ ÔÏÕ ÐÁÉÄÉÊÏÕ ×ÙÑÉÏÕ SOS ÐËÁÃÉÁÌÁÑÉÏÕ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας ανάμεσα στους Έλληνες Βετεράνους Καλαθοσφαιριστές και τους Αστυνομικούς, τα έσοδα του οποίου διατέθηκαν στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου.

Μπροστά σε 2500 φίλους του αθλήματος διεξήχθη ο φιλανθρωπικός αγώνας ανάμεσα στους Έλληνες Βετεράνους Καλαθοσφαιριστές και τους Αστυνομικούς, που είχε στόχο να ενισχύσει το “Παιδικό χωρίο SOSΠλαγιαρίου. Φυσικά νικητές ήταν αυτοί είχαν σχέση με το αντικείμενο, καθώς επικράτησαν των Αστυνομικών με 87-64.

Με τους Βετεράνους αγωνίστηκαν οιΓαλακτερός, Λιαδέλης, Παπαλουκάς, Ντικούδης, Τσαρτσαρής, Μπουντούρης, Λάππας, Πρέλεβιτς, Γιαννούλης, Κακιούσης, Ρεντζιάς, Κωσταντινίδης, Μασλαρινός, Γιαννουζάκος και Χρυσανθόπουλος.

Ioannidis-galis

Μετά το τέλος του παιχνιδιού μίλησε ο Νίκος Γκάλης, ο οποίος παραβρέθηκε στο “Nick Galis Hall”: “Ο σκοπός είναι μεγάλος. Συγχαρητήρια στην αστυνομία, στους συναθλητές μου. Τέτοιες εκδηλώσεις πρέπει να γίνονται συχνά, να ερχόμαστε και να βοηθάμε τα μικρά παιδιά όσο μπορούμε. Θυμόμαστε τα παλιά, δεν πρέπει να ξεχνάμε τα παλιά. Ότι έγινε στο γήπεδο, έγινε. Είμαστε όλοι μια παρέα, είμαστε φίλοι… Θέλω να πιστεύω ότι βοηθήσαμε τα παιδιά τότε, να φύγουν από άσχημα και να μπουν μέσα στα γήπεδα. Και τώρα ότι μπορούμε να το κάνουμε, θα το κάνουμε”. Τον ρώτησαν γιατί δεν έπαιξε και απάντησε: “Είμαι τραυματίας! Τραυματίστηκα στο τάβλι! Ό,τι παίξαμε, παίξαμε“.

ÉÙÁÍÍÉÄÇÓ    ÖÉËÉÊÏÓ ÁÃÙÍÁÓ ÔÙÍ ÂÅÔÅÑÁÍÙÍ ÊÁËÁÈÏÓÖÁÉÑÉÓÔÙÍ ÅËËÁÄÁÓ ÊÁÉ ÔÇÓ ÄÉÅÈÍÏÕÓ ÅÍÙÓÇÓ ÁÓÔÕÍÏÌÉÊÙÍ ÃÉÁ ÔÇÍ ÅÍÉÓ×ÕÓÇ ÔÏÕ ÐÁÉÄÉÊÏÕ ×ÙÑÉÏÕ SOS ÐËÁÃÉÁÌÁÑÉÏÕ

Στον πάγκο των Βετεράνων, ήταν ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος μετά το τέλος του παιχνιδιού είπε: “Κερδίσαμε από το μπάσκετ πάρα πολλά, όχι μόνο οικονομικά, αλλά σεβασμό και αγάπη. Στη ζωή πρέπει όλα αυτά να τα ανταποδίδεις. Παίξαμε φιλικά σε όλη την Ελλάδα, μαζεύουμε για τα μικρά παιδιά ό,τι μπορεί ο καθένας και μαζεύουμε και τους πατεράδες που έρχονται με τα παιδιά τους και λένε ότι μεγάλωσαν μαζί μας… Έτσι δημιουργούμε μια νέα γενιά φιλάθλων σε όλη την Ελλάδα και τα μικρά παιδιά έρχονται σε ένα γήπεδο, που δεν θα βρίζει κανένας και θα είναι ένα σόου. Στον πάγκο αυτόν δεν έχω καθίσει, μόνο απέναντι. Υπάρχει συγκίνηση… Πρέπει να βοηθάμε τους άλλους, για να σε βοηθούν και αυτοί”. Τον ρώτησαν αν νιώθει ακόμα προπονητής και εξήγησε πως “Είμαι εν ενεργεία προπονητής. Εγώ για να ψάξω ομάδα, δεν ψάχνω. Στη ζωή δεν προγραμματίζεις πράγματα. Θέλω να είμαστε γεροί. Υγεία πάνω από όλα“.

Prelevic-vraveusi

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

«Ganon Baker series»: Συνεχίζεται με τη θρυλική Nancy Lieberman!

Ο Ganon Baker σήμερα μας αποκαλύπτει, τη σχέση του με το γυναικείο μπάσκετ. «Μόλις παρέλαβ…