Κεντρική Ασίστ Shadow Μια γιορτή για καλό σκοπό

Μια γιορτή για καλό σκοπό

basketa2

basketa2

Το “Basketaki The League” παρουσιάστηκε την περσινή σεζόν στον μπασκετικό κόσμο της Αθήνας και κατάφερε να αναχθεί στο ταχύτερα αναπτυσσόμενο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα μπάσκετ του λεκανοπεδίου καθώς από τις 18 ομάδες της παρθενικής του χρονιάς, πλέον συμμετέχουν 82 (!) και συνολικά περί τους 1.000 αθλητές.

Επιπλέον, αποφασίστηκε από κοινού με όλες τις ομάδες, η διεξαγωγή του πρώτου “Basketaki All Star Game” τη Μ. Τετάρτη (08/04) στο οποίο θα δώσουν το “παρών” οι καλύτεροι παίκτες και των δύο κατηγοριών του πρωταθλήματος. Θα πραγματοποιηθούν δύο αγώνες, ένας ανάμεσα στους επίλεκτους της δεύτερης κατηγορίας (Development League) κι ένας ανάμεσα στους επίλεκτους της πρώτης κατηγορίας (Master League), με συνολικά 80 παίχτες να αγωνίζονται (40 ανά αγώνα).

Το καλύτερο και σημαντικότερο από όλα όμως, είναι το γεγονός πως η διοργάνωση θα γίνει για φιλανθρωπικό σκοπό. Συγκεκριμένα, θα προσφερθούν στο σύλλογο “Φλόγα“, που στηρίζει τις οικογένειες των παιδιών και εφήβων με νεοπλασματικές ασθένειες, τρόφιμα, παιχνίδια καθώς και έσοδα από τη διοργάνωση αυτής της μπασκετικής γιορτής.

Το “Basketaki All Star Game” θα διεξαχθεί στα εκπαιδευτήρια “Πλάτωνα” (Προέκταση Ελ. Βενιζέλου, Γλυκά Νερά) με την έναρξη να ορίζεται στις 17:00.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…