Κεντρική Basket League Άρης Με Τόμας στη 12άδα αλλά…

Με Τόμας στη 12άδα αλλά…

aris omadiki

aris-omadiki

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του Άρη που προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (28/04). Ο Δημήτρης Πρίφτης αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα που ακούει στο όνομα Τόρεϊ Τόμας. Ο άσσος του Άρη, ταλαιπωρείται από τραυματισμό στη φτέρνα (από τον αγώνα με τα Τρίκαλα) και είναι αμφίβολος για τον αγώνα. Παρ’ όλα αυτά, ο έμπειρος τεχνικός τον συμπεριέλαβε στη 12άδα με τη συμμετοχή του να κρίνεται την τελευταία στιγμή.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους αθλητές, όλοι προπονήθηκαν κανονικά, με τους υπόλοιπους 11 που συμπληρώνουν την 12άδα (εκτός του Τόμας δηλαδή) να είναι οι: Όγκο Αντεγκμπόγιε, Στέλιος Πουλιανίτης, Μουχάμεντ Πάσαλιτς, Σπύρος Μούρτος, ΛαΜάρκους Ριντ, Τάσος Δήμας, Αλέξανδρος Βεζένκοφ, Βασίλης Σίμτσακ, Γιάννης Καραθανάσης, Άντριου Νέιμικ, Κώστας Χαρίσης. Παράλληλα, πριν την έναρξη της προπόνησης προβλήθηκε βίντεο με το τεχνικό τιμ του Δημήτρη Πρίφτη να αναλύει τον Παναθηναϊκό.

Η προετοιμασία των “κιτρινόμαυρων” θα ολοκληρωθεί αύριο (28/04) το πρωί με προβολή βίντεο και προπόνηση στο Nick Galis Hall.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…