Κεντρική Basket League Άρης “Μας πρόδωσε η άμυνα”

“Μας πρόδωσε η άμυνα”

priftis mourtos

priftis-mourtos

Στα λάθη της επίθεσης εστίασε ο Δημήτρης Πρίφτης. Ο έμπειρος τεχνικός, τόνισε ότι η ομάδα του προδόθηκε από τα λάθη στο επιθετικό κομμάτι, ενώ έδωσε έμφαση στην άμυνα την οποία έπαιξε ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης:
“Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Ήταν πολύ συγκεντρωμένος. Λογικό, μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη. Κάναμε κακό δεύτερο δεκάλεπτο. Προδοθήκαμε από την επίθεσή μας. Ενώ υπήρχαν κενά που δεν τα βλέπαμε γιατί υπήρχε πολύ πίεση από την άμυνα του Παναθηναϊκού. Συνεχίζουμε”.

Για τον Βεζένκοβ που δε δείχνει φορμαρισμένος: “Τον έχει επηρεάσει ο τραυματισμός. Είναι λογικό. Παίζει ρόλο και η αντίπαλη άμυνα. Είναι ο κινητήριος μοχλός μας, είναι γνωστό. Εξαρτόμαστε από την απόδοσή του, όμως δείξαμε και στα Τρίκαλα ότι μπορούμε και χωρίς να παίξει τόσο καλά”.

Για την πτώση αγωνιστικά στο δεύτερο δεκάλεπτο: “Έπαιξε ρόλο η πίεση της άμυνας του ΠΑΟ. Υπήρχαν κενά, όμως με την πίεση δε φτάναμε τη μπάλα εκεί, είτε γιατί δεν το βλέπαμε είτε γιατί δεν μπορούσαμε”.

Για την αλλαγή σελίδας στα διοικητικά: “Είναι πολύ θετικό αν ολοκληρωθεί αυτό. Είναι κρίσιμη η καμπή. Αν ολοκληρωθεί θα αλλάξουν πολλά. Πρέπει να μην το κοιτάμε όμως και να ασχολούμαστε με το γήπεδο. Θα είναι όμως πολύ εύχαριστο αν συμβει. Και για τον Άρη και για το ελληνικό μπάσκετ”.

Ο Σπύρος Μούρτος εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου με τον παίκτη του Άρη να δηλώνει: “Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Ήταν καλύτερος και ξέρουμε ότι θα συγκεντρωθούν στο πρωτάθλημα. Εμείς θα συγκεντρωθούμε και θα πάμε να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια”.

Για την πίεση: “Μόνοι μας πιέσαμε τους εαυτούς μας. Όμως θα μάθουμε από αυτό του παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…