Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Κέρδισε ο πιο τυχερός”

“Κέρδισε ο πιο τυχερός”

vetoulas oaka

vetoulas-oaka

Στην αστοχία στις βολές και στην έλλειψη αυτοπεποίθησης ως το κυριότερο πρόβλημα της ομάδας τον τελευταίο καιρό στάθηκε ο Νίκος Βετούλας στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι και την ήττα από τον Κόροιβο.

“Συγχαρητήρια στον Χάρη και στον Κόροιβο για την πολύ καλή φετινή πορεία. Είναι σημαντικό για την περιοχή να υπάρχει μια τέτοια ομάδα. Στο παιχνίδι θεωρώ πως κέρδισε ο πιο τυχερός. Είχαμε τη δυνατότητα να πάρουμε τη νίκη στην κανονική διάρκεια, όμως την χάσαμε. Είχαμε αστοχία στις βολές και δεν είχαμε αυτοπεποίθηση. Το τελευταίο είναι και το μεγάλο μας πρόβλημα το τελευταίο διάστημα. Παλεύουμε στην άμυνα, όμως δεν έχουμε την ίδια αυτοπεποίθηση στην επίθεση. Όσο για το τι είναι αποτυχία, δεν θα είναι η μη είσοδος στην οκτάδα, αλλά το γεγονός πως… δεν κατακτήσαμε το Κύπελλο. Ο Απόλλωνας έχει παίξει δύο φορές σε τελικό Κυπέλλου τα τελευταία 90 χρόνια. Δεν αλλάζει κάτι σχετικά με την αποχώρησή μου στο τέλος της χρονιάς. Θα τα πούμε αυτά όταν θα έρθει η ώρα. Θέλουμε να νικήσουμε τον Πανιώνιο για την αξιοπρέπειά μας”.

Ενώ, ο Αλέξανδρος Σιγκούνας υποστήριξε: “Συγχαρητήρια Κόροιβο δίκαιη νίκη. Εμείς ήμασταν η ομάδα που ήρθε στο γήπεδο με κίνητρο για τη νίκη, ώστε να διεκδικήσουμε μια θέση στα playoffs, αλλά από τη στιγμή που περιμένεις κι άλλα αποτελέσματα, δεν κρίνεται μόνο από τη δική σου απόδοση. Ωστόσο, από τη στιγμή που εμείς δεν κερδίσαμε, δεν μπορώ να πω και πολλά πράγματα γι’ αυτό. Αυτό που έχουμε να κάνουμε σαν ομάδα είναι να κοιτάξουμε τον καθρέφτη και να δούμε τι μπορεί να κάνει ο καθένας καλύτερα. Πώς μπορεί ο καθένας να βελτιώσει τον εαυτό του για το καλό της ομάδας. Στον επαγγελματικό αθλητισμό ποτέ δεν είναι αργά και θα προσπαθήσουμε να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο για να βγούμε στα playoffs“, δήλωσε αρχικά ο Αλέξανδρος Σιγκούνας, και συνέχισε σε ερώτηση για το τι φταίει και αν η ομάδα θα έχει αποτύχει σε περίπτωση που δεν μπει στα playoffs:

“Βρίσκομαι λιγότερο από έναν μήνα στην ομάδα και δεν μπορώ να πω με σιγουριά κάτι τέτοιο. Ήρθα σε μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα με τραυματισμούς και παιχνίδια που δεν έπαιζε καλά για να δώσω ενέργεια στα παιδιά και να βοηθήσω όσο μπορώ. Πρέπει να προσπαθούμε όλοι για το καλό της ομάδας. Όταν δεν γίνεται αυτό θα έχουμε αποτυχίες. Συνεχίζουμε να πολεμάμε. Έχουμε τα παιχνίδια με Πανιώνιο και Παναθηναϊκό. Αν δεν μπούμε playoffs συμφωνώ πως η ομάδα θα έχει αποτύχει, καθώς όταν κυνηγάς την οκτάδα, βρίσκεσαι στην έκτη θέση και μετά πέφτεις στην 9η και στη 10η, τότε δεν έχεις πετύχει τον στόχο σου”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…