Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Κανείς δεν είναι ανίκητος”

“Κανείς δεν είναι ανίκητος”

navaro printezis

navaro-printezis

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό απόψε στο ΣΕΦ για το τέταρτο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ της Ευρωλίγκα. Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο σε συνέντευξή του στην “El Mundo Deportivo” έδωσε το σύνθημα της νίκης τονίζοντας πως κανείς δεν είναι ανίκητος.

“Ήρθαμε στην Ελλάδα για να πάρουμε μια νίκη κι ακόμη έχουμε μια ευκαιρία. Έχω ξαναβρεθεί με την Μπαρτσελόνα στην ίδια θέση, στο 1-2. Έχουμε δει τα πάντα στα play offs. Θα προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε λίγο το ρυθμό μας και θα είναι κλειδί να έχουμε υψηλότερα ποσοστά ευστοχίας. Στο τελευταίο ματς, μετά τις αλλαγές που έκανε στην άμυνα ο Ολυμπιακός στην τέταρτη περίοδο, δεν καταφέραμε να διαβάσουμε σωστά το παιχνίδι.

Πρέπει να λειτουργήσουμε καλύτερα τώρα. Βλέπω πως στην ομάδα υπάρχει αποφασιστικότητα για αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι. Καμία ομάδα δεν είναι ανίκητη. Ο Ολυμπιακός έχει πλέον πολύ καλή ψυχολογία μετά το 2-1, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Θα πρέπει να δώσουμε τα πάντα από την αρχή κι αν το κάνουμε θα αποκτήσουμε κι εμείς αυτοπεποίθηση. Πρέπει να ματσάρουμε τον Ολυμπιακό σε σωματική και ψυχική δύναμη”, ανέφερε αρχικά ο αρχηγός των “μπλαουγκράνα” και συνέχισε:

Για τη δική του απόδοση, είπε: “Η αλήθεια είναι πως αισθάνομαι καλά και πιστεύω πως κάνω μια καλή σειρά αγώνων. Κάποιες φορές παίρνω περισσότερα σουτ, άλλες λιγότερα. Νιώθω καλά, αλλά το έργο μας είναι δύσκολο, γιατί ο Ολυμπιακός παίζει πολύ επιθετική άμυνα και τα σουτ είναι σχεδόν όλα υπό πίεση. Όταν είσαι κλεισμένος, προσπαθείς να δημιουργείς για τους άλλους”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Για να κερδίσεις στο ΟΑΚΑ πρέπει να είσαι 40 λεπτά συγκεντρωμένος»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης της Μακάμπι αναφέρθηκε ο Οντέντ Κάτας. Ο τεχνικός της Μακάμπι Τε…