Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Ήταν καταπληκτικός”

“Ήταν καταπληκτικός”

jankovic pao cska

jankovic-pao-cska

Ο Παναθηναϊκός, κατάφερε να μεταμορφωθεί μέσα σε λίγα 24ωρα και να γνωστοποιήσει πως “Εδώ είναι ΟΑΚΑ“. Οι “πράσινοι” παίζοντας ψυχωμένα κατά διαστήματα επικράτησε της ΤΣΣΚΑ με 86-85 και μείωσε σε 2-1 τη σειρά. Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ.

Αναλυτικά:
“Ήταν μια δοκιμασία για τον καθένα μας ξεχωριστά για δείξουμε πως μπορούμε να παλέψουμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα με πολύ καλό προπονητή.  Ο κόσμος για ακόμη μία φορά ήταν καταπληκτικός – όπως όλη την χρονιά – και μας έδωσε την σπίθα για να νικήσουμε την ΤΣΣΚΑ. Ο κόσμος ήταν το “Α και το Ω“. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο.

Παρόλο που προσπαθήσαμε και ήμασταν μπροστά σε όλη την διάρκεια του αγώνα, η ΤΣΣΚΑ μας έφτασε στο τέλος. Πρέπει να ξεκινήσουμε με ενέργεια στον επόμενο αγώνα και να μην αφήσουμε την ΤΣΣΚΑ να κάνει το παιχνίδι της. Για πολλούς και διάφορους λόγους αγωνιζόμαστε καλά στην έδρα μας. Το αποψινό  παιχνίδι θα μας βοηθήσει στη συνέχεια. Είναι όμορφο να βγάζεις προς τα έξω μία εικόνα μαχητή“.

Όταν ρωτήθηκε για τον αυξημένο χρόνο συμμετοχής του ίδιου και του Νίκου Παππά σε σχέση με την περσινή σεζόν, συμπλήρωσε: Έφτασε ο καιρός να αφήσουμε πίσω το περσινό, κοιτάμε το παρόν

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…