Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Υπέρβαση η πρόκριση”

“Υπέρβαση η πρόκριση”

pao apollonas

pao-apollonas

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε ακόμα ένα κύπελλο, προσμετράτε στην καταγραφή, αλλά για τους παίκτες και το προπονητικό τιμ, αυτό τελείωσε αμέσως μετά την απονομή. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως ναι μεν υπήρχε χαρά στα πρόσωπα των νικητών, αλλά κάπου στην άκρη φαινόταν πως το μυαλό βρίσκεται στο Βελιγράδι.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, με τις δηλώσεις του ήρθε για να το κάνει πιο σαφές. “Πήραμε τον τίτλο, είναι ο πρώτος της χρονιάς, αλλά αυτό τελειώνει απόψε για εμάς και ξεκινάμε να σκεφτόμαστε το σημαντικό παιχνίδι με τον Αστέρα στο Βελιγράδι για την ευρωλίγκα .

Πρέπει να ανεβάσουμε τα στάνταρ απόδοσής μας, έχουμε μόνο τρεις ημέρες να ετοιμαστούμε γιατί είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, κατά την δική μου άποψη θα είναι ένα είδος υπέρβασης η πρόκριση στους “8” της ευρωλίγκα”.

Ο αρχηγός αναφέρθηκε επίσης στους νέους παίκτες της ομάδας και στο μέλλον του Παναθηναϊκού. “Είναι πολύ σημαντικό γι’ αυτά τα παιδιά η συμμετοχή τους σε τελικούς, η παρουσία τους στην ομάδα.

Ότι μαθαίνουν να λειτουργούν υπό πίεση, να διαχειρίζονται τέτοιες καταστάσεις που θα τους φανούν χρήσιμες για το μέλλον. Άλλωστε αυτοί θα είναι το μέλλον του Παναθηναϊκού“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

The ΟΑΚΑ Experience: Οι ξεχωριστές εκδηλώσεις του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός έχει ετοιμάσει ξεχωριστές εκδηλώσεις στο ΟΑΚΑ ενόψει του ματς με τη Μακάμπι…