Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Είμαστε έτοιμοι”

“Είμαστε έτοιμοι”

galloway

galloway

Πανέτοιμος για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό παρουσιάστηκε ο Κέβιν Γκάλογουεϊ. Ο παίκτης του Απόλλωνα Πάτρας, τόνισε ότι υπάρχει άγχος, ωστόσο όλοι είναι έτοιμοι για το μεγάλο παιχνίδι. Παράλληλα, δήλωσε ότι θα αγωνιστούν έξυπνα και δυναμικά, ενώ υπογράμμισε ότι αποτελεί κίνητρο η παρουσία του κόσμου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κέβιν Γκάλογουεϊ:
“Προσπαθούμε να απολαύσουμε τη διαδικασία της προετοιμασίας. Έχουμε άγχος αλλά είμαστε και έτοιμοι ταυτόχρονα. Είναι η πρώτη χρονιά μου στην Ευρώπη άρα είναι και ο πρώτος τελικός μου”.

Για τη σημασία του αγώνα: “Είναι μεγάλη ευκαιρία για αυτή την ομάδα και μια σημαντική στιγμή για τους οπαδούς μας. Είναι ένα ματς που μπορεί να αλλάξει θετικά ή αρνητικά το πώς θα πορευθούμε μέχρι το τέλος της σεζόν.

Θα κάνουμε ότι κάναμε και την προηγούμενη φορά που τους αντιμετωπίσαμε. Θα παίξουμε δυναμικά και έξυπνα. Είναι ομάδα πρωταθλημάτων, μια μεγάλη ομάδα. Δεν τους είναι δύσκολο να παίξουν σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Όλοι θέλουμε να παίξουμε απέναντι στην κορυφαία ομάδα, αυτό από μόνο του είναι μεγάλο κίνητρο”.

Για τον κόσμο: “Κάθε υποστήριξη των οπαδών μας είναι ευπρόσδεκτη. Μας δίνουν δύναμη και κίνητρο. Είναι τρομερό ότι θα έρθουν τόσοι πολλοί να μας στηρίξουν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…