Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Οι “ντόπες” του προέδρου (vid)

Οι “ντόπες” του προέδρου (vid)

aggelopoulos

aggelopoulos

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση στη Βαρκελώνη, ρίχνοντας στο καναβάτσο τη Μπαρτσελόνα και αποκτώντας προβάδισμα πρόκρισης για το Φάιναλ φορ της Μαδρίτης. Σημαντικό ρόλο στην αλλαγή της εικόνας της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου από το πρώτο παιχνίδι κόντρα στους “μπλαουγκράνα” φαίνεται πως έπαιξε η ομιλία του Γιώργου Αγγελόπουλου στους παίκτες.

Ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός “ντόπαρε” τους “ερυθρολεύκους” στην προπόνηση στο κλειστό της Μπανταλόνα μετά το χαμένο πρώτο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε:
“Πρώτα από όλα χρόνια πολλά στον Βαγγέλη, χρόνια πολλά Βαγγέλη. Νομίζω εδώ που φτάσαμε, αύριο είναι η μέρα που πρέπει να κάνουμε την καλή νίκη. Όλη τη χρονιά γι’ αυτό παλεύουμε, για αυτό φτιάχτηκε η ομάδα, για το Final Four. Νομίζω χθες ήταν μαγική εικόνα το πρώτο παιχνίδι, νομίζω δεν ήταν Ολυμπιακός αυτό που είδαμε, νομίζω πρέπει να το ξεχάσουμε όλοι σύντομα, θα δούμε τα λάθη μας, τα οποία αναλύσατε, αλλά να μην μείνουμε παραπάνω σε αυτό το παιχνίδι. Πιστεύουμε σε εσάς και εγώ και ο Παναγιώτης και όλοι μας, πιστεύω θα πάμε ψηλά, πρέπει να περάσουμε τη Μπαρτσελόνα και θα φτάσουμε ψηλά.

Και από την προπόνηση φαίνεται ότι είστε σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, είστε όλοι υγιείς, σε αυτό το κρίσιμο σημείο της σεζόν. Το γήπεδο το είδατε, δεν νομίζω ότι φοβίζει κανέναν. Σε εσάς είναι να το πιστέψετε και να πάμε να κερδίσουμε όπως το κάναμε και στην Κωνσταντινούπολη στον ημιτελικό, αλλά και όπως στα τελευταία χρόνια που σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια έχουμε κερδίσει. Δεν νομίζω πως είναι καμιά ομαδάρα που θα φοβηθούμε. Πρέπει να πάμε να κερδίσουμε αύριο, να τα δώσουμε όλα και να κερδίσουμε. Πιστεύουμε σε εσάς και πάμε να κερδίσουμε, όλοι μαζί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…