Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Η ΓΣ των μετόχων

Η ΓΣ των μετόχων

Paok

Paok

Εχθές πραγματοποιήθηκε η τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Κατά τη διάρκεια της οποίας αποφασίστηκαν τα εξής:
1.Εγκρίθηκαν οι οικονομικές καταστάσεις για την εταιρική χρήση 1/7/2013 – 30/6/2014 μετά των ε’ αυτού εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών.

2.Αποφασίστηκε η απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης 1/7/2013 – 30/6/2014.

3. Έγινε εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού ελεγκτή για τη χρήση 1/7/2014-30/6/2015.

4. Δεν υπήρξε ενδιαφέρον για την εκλογή νέου Δ.Σ.

O πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς μιλώντας προς τους μετόχους, τόνισε μεταξύ άλλων: “Συνεχίζουμε την προσπάθεια της εξυγίανσης, έχουμε καταφέρει να μειώσουμε το χρέος και να διευθετήσουμε σημαντικές οικονομικές εκκρεμότητες που υπήρχαν εδώ και χρόνια. Στόχος από την πρώτη στιγμή ήταν να δημιουργήσουμε τις συνθήκες εκείνες που θα βοηθήσουν ώστε να προσεγγίσουμε έναν μεγαλομέτοχο και αυτό συνεχίζουμε να κάνουμε, παράλληλα με την δημιουργία μίας καλής και ανταγωνιστικής ομάδας. Σίγουρα μας έχει βοηθήσει πολύ ο κ. Σαββίδης και σε αυτά που προβλέπονται στη συμφωνία για το σήμα, αλλά και σε πολύ περισσότερα ακόμη για να είμαστε σωστοί στις υποχρεώσεις μας”.

Ο κ.Γαλατσόπουλος από την πλευρά του τόνισε: “Η πολιτική της εξυγίανσης συνεχίζεται και έχει αποτέλεσμα. Για τρίτη χρονιά υπάρχει κερδοφορία στο κλείσιμο της χρήσης. Θα συνεχίσουμε την ίδια πολιτική, όπως θα εξακολουθήσουμε να προσπαθούμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να είναι ελκυστική η εταιρία για έναν μεγαλομέτοχο. Υπάρχει το ενδιαφέρον από τον κ.Σαββίδη, υπάρχουν οι επαφές και θα δούμε ποια θα είναι η κατάληξη. Είναι ξεκάθαρη πλέον η οικονομική εικόνα της ΚΑΕ κι αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί δεν πρόκειται κανείς να βρει διαφορετικά πράγματα από αυτά που αποτυπώνονται στον ισολογισμό και στους ελέγχους. Θα συνεχίσουμε και στο αγωνιστικό κομμάτι την προσπάθειά μας, με τις επιτυχίες που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και φέτος, σε Ελλάδα και Ευρώπη και θα προσπαθήσουμε, με πίστη στην ομάδα και στις δυνατότητές της, για το καλύτερο στα πλέι οφ“.

Μετά την ολοκλήρωση της ΓΣ των μετόχων, ο κ. Γαλατσόπουλος απηύθυνε προς όλους την πρόσκληση ώστε να συμμετάσχουν στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ την Κυριακή 19/4 με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 89 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου. Ακολούθησε ξενάγηση των μετόχων στην αίθουσα VIP, όπου λειτουργεί το μουσείο της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…