Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Οι εντυπώσεις του Χόλις

Οι εντυπώσεις του Χόλις

hollis rethimno kifisia

hollis-rethimno-kifisia

Το Ρέθυμνο εμφανίστηκε κατώτερο των περιστάσεων στο ντέρμπι της έκτης θέσης, την περασμένη εβδομάδα στη Ρόδο και καλείται να βελτιώσει την εικόνα του και να παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο κόντρα στην ΑΕΚ, όπως τόνισε και ο Ντάμιαν Χόλις. Ο Αμερικανός φόργουορντ, που έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στα 2 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί, δίνει το έναυσμα για επιστροφή στις νίκες κόντρα στην “Ένωση” ενώ αναφέρθηκε και στις εντυπώσεις του από την ομάδα του Ρεθύμνου.

“Φτάνουμε σιγά-σιγά προς το τέλος του πρωταθλήματος και γνωρίζουμε το πόσο σημαντικό είναι το επόμενο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ. Προερχόμαστε από μία ήττα και πρέπει να μαζέψουμε τις δυνάμεις μας για να εμφανιστούμε καλύτεροι το Σάββατο. Πρέπει να παίξουμε όπως γνωρίζουμε και νομίζω πως θα έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα.

Εγώ δεν έχω παίξει κόντρα στην ΑΕΚ όπως οι συμπαίκτες μου αλλά γνωρίζω πως πρόκειται για μία εξαιρετική ομάδα, η οποία διαθέτει πολύ καλούς παίκτες. Σίγουρα το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο. Εμείς πρέπει να εμφανιστούμε καλοί αμυντικά και να προσπαθήσουμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας” σημείωσε αρχικά ο Χόλις και κατέληξε:

“Στην οικογένεια του Ρεθύμνου βρίσκομαι περίπου ένα μήνα και οι εντυπώσεις μου είναι εξαιρετικές. Πρόκειται για μία πολύ οργανωμένη ομάδα, όπου όλοι βοηθούν όλους. Το σίγουρο είναι πως χρειαζόμαστε την βοήθεια του κόσμου μας το Σάββατο, να γεμίσει το γήπεδο και να μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…