Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Φρενίτιδα” για το ντέρμπι

“Φρενίτιδα” για το ντέρμπι

panathinaikos kosmos oaka

panathinaikos-kosmos-oaka

Το τρίτο “αιώνιο” ντέρμπι της σεζόν (και δεύτερο στο πρωτάθλημα) βρίσκεται δύο ημέρες μακριά (02/05) και άπαντες προετοιμάζονται σε αυξημένη ένταση στο “στρατόπεδο” του Παναθηναϊκού. Οι “πράσινοι” χρειάζεται να νικήσουν με πάνω από έξι πόντους για να καλύψουν τη διαφορά του πρώτου αγώνα (81-75) και να καπαρώσουν ουσιαστικά το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Αν νικήσουν απλά (με κάτω από έξι πόντους) τότε πρέπει να ελπίζουν σε “θαύμα” και δη γκέλα του Ολυμπιακού, ο οποίος τις τελευταίες δύο αγωνιστικές έχει απέναντι του τον Άρη (στο Αλεξάνδρειο) και τον Πανελευσινιακό (στο ΣΕΦ).

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς έχει αρχίσει ήδη να καταστρώνει τα πλάνα του και έχει ανεβάσει τους ρυθμούς στο πρόγραμμα έχοντας προγραμματίσει μάλιστα δύο προπονήσεις για σήμερα (30/04). Θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, όπως άλλωστε όλοι στο “τριφύλλι“, για να ανέβουν ψυχολογικά μετά τον αποκλεισμό από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα αλλά κυρίως για να έχουν και τις πιθανότητες με το μέρος τους όσον αφορά την διατήρηση των “σκήπτρων” και στο πρωτάθλημα.

Η κρισιμότητα του αγώνα κινητοποιεί και τους φίλους της ομάδας οι οποίοι προμηθεύονται αστραπιαία τα “μαγικά χαρτάκια” προκειμένου να γεμίσουν το ΟΑΚΑ και να ωθήσουν τους παίκτες του “τριφυλλιού” στη νίκη ενάντια στον μισητό αντίπαλο.

Όσον αφορά τα εισιτήρια, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους από τα *Γραφεία Viva (Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι, 2ος όροφος, Ωράριο Λειτουργίας: 8.00 – 23.00) και *Viva Mall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων) καθώς και διαδικτυακά (στο www.paobc.gr και στο www.viva.gr). Επίσης, τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο. Πληροφορίες στο 210-6440010.

Παράλληλα, από την Τρίτη (28/4) θα διατίθενται εισιτήρια και από τα εκδοτήρια στη Θύρα 10 του γηπέδου “Απόστολος Νικολαΐδης“.

Ωράριο Λειτουργίας:

Τρίτη (28/4) έως Παρασκευή (1/5): 10.00-18.00
Σάββατο (2/5): 11.00-15.00

Το Σάββατο (2/5), δηλαδή την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ θα διαθέτουν εισιτήρια τρεις ώρες πριν την έναρξή του (16.00-19.00).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…