Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Εστεμπάν, ο κορυφαίος

Εστεμπάν, ο κορυφαίος

batista javtokas

batista-javtokas

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε με ήττα τις υποχρεώσεις του στο Top 16 της Ευρωλίγκα, ωστόσο πήρε το εισιτήριο για τα πλέι οφ της διοργάνωσης, τερματίζοντας στην τέταρτη θέση του πέμπτου ομίλου. Η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς πραγματοποίησε έναν πολύ καλό πρώτο γύρο, μετρώντας πέντε νίκες και μόλις δύο ήττες, αλλά ο δεύτερος γύρος της ήταν αντιστρόφως ανάλογος (δύο νίκες – πέντε ήττες).

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, οι “πράσινοι” να μην πάρουν το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ και να αντιμετωπίσουν με μειονέκτημα την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όντας το απόλυτο αουτσάιντερ της σειράς. Κορυφαίος παίκτης του Παναθηναϊκού στο Top 16 ήταν ο Εστεμπάν Μπατίστα. Ο Ουρουγουανός σέντερ ήταν ο πιο σταθερός σε απόδοση παίκτης του “τριφυλλιού”, μετρώντας μέσο όρο 15,4 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, σημείωσε μέσο όρο σε 14 παίχινιδια 11,2 πόντους, 6,9 ριμπάουντ και 0,9 ασίστ σε 23:25 λεπτά συμμετοχής. Δεύτερος σε απόδοση παίκτης του Παναθηναϊκού ήταν ο Νίκος Παππάς με ράνκινγκ 13,8 (σε 8 παιχνίδια), ενώ τρίτος ήταν ο Δημήτρης Διαμαντίδης με ράνκινγκ 13,3 (σε 14 παιχνίδια).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…