Κεντρική Basket League Άρης “Επιτέλους… αγώνας”

“Επιτέλους… αγώνας”

Alexander Vezenkov

Alexander Vezenkov

O Άρης αντιμετωπίζει αύριο (25/4) εκτός έδρας τα Τρίκαλα και θέλει τη νίκη, ώστε να παραμείνει ζωντανός στη μάχη της τετράδας. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη παρολίγο να κλείσει έναν μήνα χώρις επίσημο παιχνίδι, με τον Σάσα Βεζένκοφ να αναφωνεί… “επιτέλους αγώνας” στο blog του στον ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά όσα έγραψε:
“Καλησπέρα σε όλους

Καιρό έχουμε να τα πούμε, κάτι λογικό αφού λίγο έλειψε να κλείσουμε ένα μήνα χωρίς επίσημο παιχνίδι. Οπότε μπορούμε να πούμε… επιτέλους αγώνας!

Προερχόμαστε από ένα μήνα απραξίας, σε επίσημο επίπεδο και είναι πολύ δύσκολο για μία ομάδα να παραμείνει “ενεργή”. Όμως κάναμε καλή δουλειά σ’ αυτό το διάστημα. Τόσο με τους φιλικούς αγώνες που δώσαμε, όσο και μέσα από τις προπονήσεις. Πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι στα Τρίκαλα.

Πρόκειται για ένα επικίνδυνο παιχνίδι. Τα Τρίκαλα πέτυχαν το βασικό στόχο τους, που ήταν η παραμονή στην Α1, όμως δεν σταματούν να παλεύουν. Είναι καλή ομάδα με επικίνδυνους παίκτες, αρκετοί εκ των οποίων μπορούν να κάνουν ζημιά. Τα Τρίκαλα δεν έχουν να χάσουν τίποτα κι αυτό κάνει έναν αντίπαλο ακόμα πιο επικίνδυνο.

Μέσα στην εβδομάδα αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα τραυματισμών, όμως έχουμε δείξει πως όποτε λείπει κάποιος παίκτης, οι υπόλοιποι μπορούν να καλύψουν το κενό του. Στόχος μας παραμένει να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο και να διεκδικήσουμε τη νίκη, η οποία είναι απαραίτητη, ειδικά τώρα που η σεζόν μπήκε στο πιο κρίσιμο σημείο της. Πρέπει πρώτα απ’ όλα να παίξουμε καλή άμυνα και μέσα απ’ αυτήν, να κάνουμε τις σωστές επιλογές στην επίθεση, ώστε να φύγουμε από τα Τρίκαλα με ένα πολύτιμο διπλό.

Χαιρετισμούς σε όλους

Αλέξανδρος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…