Εκτός ο Γκίστ

gist pao cska

gist-pao-cska

Ο Παναθηναϊκός μετά τον αποκλεισμό από την συνέχεια της Ευρωλίγκα, στρέφει την προσοχή του στα… εντός συνόρων παιχνίδια, με στόχο την το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας. Οι “πράσινοι” επέστρεψαν στις προπονήσεις, για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη την Τρίτη (28/04), αλλά και αυτής με τον αιώνιο αντίπαλο του, Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός του “τριφυλλιού”, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, στην προπόνηση του Σαββάτου (25/04) είδε τον Ει Τζέι Σλότερ να προπονείται κανονικά, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που είχε στον αστράγαλο. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός δεν πρόλαβε να χαρεί με την επάνοδο του Σλότερ και είδε τον Τζέιμς Γκιστ να νιώθει ενοχλήσεις στον αντίχειρα του δεξιού χεριού, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προπονηθεί.

Το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού, προχώρησε στις καθιερωμένες απαραίτητες εξετάσεις και την Κυριακή θα επανεξεταστεί προκειμένου να φανεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς και να διαγνωστεί αν υπάρχει πρόβλημα με την συμμετοχή του στο παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Πένθος για τον Εργκίν Αταμάν – Συλλυπητήρια από την ΚΑΕ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του πατέρα του Εργκίν Αταμάν. Βαρύ πένθος για την …