Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Εύκολη υπόθεση το νταμπλ”

“Εύκολη υπόθεση το νταμπλ”

giannakopoulos new

giannakopoulos-new

Ο Παναθηναϊκός διατήρησε τα σκήπτρα του για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας σε βάρος του Απόλλωνα Πάτρας αλλά αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αμέσως μετά την επιτυχία της ομάδας του.

Ο ισχυρός άνδρας της “πράσινης” ΚΑΕ, μιλώντας στην κάμερα της Nova, ευχήθηκε οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού να συνεχίζουν να τον βλέπουν να κατακτά τίτλους ενώ αναφορικά με το πρωτάθλημα τόνισε πως από τη στιγμή που, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα είναι ο Ολυμπιακός το “τριφύλλι” δεν θα έχει πρόβλημα να κάνει το νταμπλ!

“Η αλήθεια είναι ότι το περιμέναμε. Είναι μεγάλη η διαφορά των δύο ομάδων, συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για την προσπάθεια που έκανε. Εμείς η αλήθεια είναι ότι είχαμε τρεις τελικούς. Έναν με Ολυμπιακό, έναν με τον ΠΑΟΚ και τώρα με τον Απόλλωνα.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Μακάρι να έχουμε υγεία, να σηκώνουμε κάθε χρόνο κούπες. Να έχουν κι οι αντιπαλοί μας για να μας βλέπουν γουρλωμένοι από τον καναπέ τους να σηκώνουμε τις κούπες” ήταν τα πρώτα λόγια του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο οποίος κατέληξε λέγοντας πως

“Τώρα θέλουμε να κερδίσουμε την Μεγάλη Πέμπτη στο Βελιγράδι και να είμαστε στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Στο πρωτάθλημα, θα είναι μια εύκολη υπόθεση. Λογικά αντίπαλος θα είναι ο Ολυμπιακός και δεν θα έχουμε πρόβλημα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…