Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών Ευχές σε όσους στήριξαν

Ευχές σε όσους στήριξαν

Apollonas Patras kosmos oaka

Apollonas Patras-kosmos-oaka

Ο Απόλλωνας Πάτρας, εξέδωσε πριν από λίγο ανακοίνωση μέσα από την οποία έστειλε ευχαριστήριες ευχές σε όσους στήριξαν την ομάδα σε αυτό το δύσβατο μονοπάτι του χθεσινού (05/04) τελικού Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Ο Απόλλων Carna ευχαριστεί θερμά τους φιλάθλους που έδωσαν το παρών στο μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ και στήριξαν τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας στη δύσκολη αποστολή τους. Ευχαριστούμε τους βουλευτές Αχαΐας, την Περιφερειακή Αρχή της Δυτικής Ελλάδας, τη Δημοτική Αρχή της Πάτρας, τους παλιούς αθλητές και πρώην διοικητικούς παράγοντες, τους εκπροσώπους των κοινωνικών και άλλων φορέων που βρέθηκαν στις κερκίδες του ΟΑΚΑ.

Θερμές ευχαριστίες απευθύνουμε στους πιστούς φιλάθλους μας, οι οποίοι αψήφησαν για άλλη μία φορά τις αντίξοες συνθήκες κάτω από τις οποίες αγωνίστηκε ο Απόλλων Carna, και ταξίδεψαν στην Αθήνα για τον μεγάλο τελικό. Κατανοούμε ότι για τη συμμετοχή τους στην εκδρομή που διοργάνωσε ο σύλλογος έκαναν υπέρβαση και τους διαβεβαιώνουμε ότι η διοίκηση θα εξακολουθήσει να προσπαθεί για να δούμε την ομάδα μας ακόμα πιο ψηλά. Ευχαριστούμε όμως και όλους τους φιλάθλους, οι οποίοι για διάφορους λόγους (καιρικές συνθήκες, προσωπικές ή επαγγελματικές υποχρεώσεις κ.ά.), δεν κατάφεραν να βρεθούν στο ΟΑΚΑ, αλλά ήταν κοντά στην ομάδα με το μυαλό και την καρδιά τους.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…