“Έχουμε τύχη”

ivanovic1

ivanovic

Ο Παναθηναϊκός αφήνει πίσω του τον χθεσινό διασυρμό από την ΤΣΣΚΑ και στρέφει την προσοχή του στην αυριανή (16/4) δεύτερη αναμετρήση της σειράς με τη ρωσική ομάδα. Μπορεί η εικόνα των “πράσινων” να ήταν κάκιστη στον πρώτο αγώνα, ωστόσο ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς θεωρεί πως  το “τριφύλλι” έχει τύχη στη σειρά.

“Χάσαμε ένα παιχνίδι, αλλά χρειάζονται τρεις νίκες για να περάσει μια ομάδα στο Final Four. Έχουμε δύο μέρες μπροστά μας για να αλλάξουμε την πνευματική μας προσέγγιση στον αγώνα. Η ΤΣΣΚΑ είναι πολύ καλή ομάδα με πολλούς σπουδαίους παίκτες, αλλά πιστεύω πως έχουμε τύχη σε αυτή τη σειρά“, ανέφερε ο Μαυροβούνιος τεχνικός, ενώ ο Εστεμπάν Μπατίστα πρόσθεσε:

“Είναι μια μακρά σειρά αγώνων. Θα πρέπει να αλλάξουμε πρόσωπο και να είμαστε έτοιμοι για τον επόμενο αγώνα. Πρέπει να έχουμε θετική σκέψη και να είμαστε έτοιμοι για μάχη. Η ΤΣΣΚΑ είναι σπουδαία ομάδα, παίζει στην έδρα της και νιώθει άνετα, οπότε θα αγωνιστεί με τον ίδιο τρόπο. Εμείς πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας και να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να παίξει τόσο άνετα, όπως έγινε στο πρώτο παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…