Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Έχουμε μεγάλο παιχνίδι”

“Έχουμε μεγάλο παιχνίδι”

linden diamantidis

liden-diamantidis

Το πρωτάθλημα ξανά ξεκινά και οι παίκτες των ομάδων άρχισαν να ανανεώνουν τα blogs που διατηρούν στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ, όπως έκανε και ο φοργουόρντ του Κολοσσού Τόμ Λίντεν.

Αναλυτικά:
Γεια σας και πάλι!

Πέρασε καιρός από τότε που αγωνιστήκαμε για τελευταία φορά κόντρα στα Τρίκαλα. Είχαμε πάρει μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη, κυρίως λόγω των καλών ποσοστών που είχαμε στα σουτ. Έκτοτε είχαμε αρκετό διάστημα για να ξεκουραστούμε και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας. Παράλληλα γιορτάσαμε το Πάσχα που είναι μεγαλύτερη… υπόθεση εδώ στην Ελλάδα, παρά στη χώρα μου. Επίσης, μας δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψουμε περισσότερο στην ατομική βελτίωση, κάτι που δεν προλαβαίνεις να κάνεις όταν παίζεις κάθε εβδομάδα. Έτσι, μπορέσαμε να προετοιμαστούμε πολύ καλά για να αντιμετωπίσουμε τον επόμενό μας αντίπαλο.

Όσο πλησίαζαν οι μέρες για την αναμέτρηση με το Ρέθυμνο, τόσο μελετούσαμε τον τρόπο παιχνιδιού τους και μιλούσαμε για το πώς θα καταστρώσουμε τα σχέδιά μας. Έχουν ψηλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις και είναι πολύ καλοί στο επιθετικό ριμπάουντ, με αυτόν τον τομέα να είναι το “κλειδί” του παιχνιδιού. Από την άλλη, θα είναι ήταν σημαντικό για εμάς να μην τους επιτρέψουμε τους αιφνιδιασμούς γιατί είναι δυνατό κομμάτι του παιχνιδιού τους.

Πλέον έμειναν λίγα ματς για να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος και τα αποτελέσματα θα καθορίσουν την τελική μας κατάταξη. Το Ρέθυμνο είναι πιο πάνω από εμάς στη βαθμολογία και αν τους νικήσουμε, θα έχουμε ελπίδες για την έκτη θέση, αλλιώς αν γίνει το αντίθετο δεν θα έχουμε εξασφαλίσει ακόμα τη συμμετοχή στα playoffs. Οπότε έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι μπροστά μας και ελπίζουμε ο κόσμος της Ρόδου να έρθει στο γήπεδο να μας στηρίξει και να μας δώσει την ώθηση που μας δίνει σε κάθε εντός έδρας ματς τη φετινή σεζόν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…