Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Έχουμε κάνει υπέρβαση”

“Έχουμε κάνει υπέρβαση”

diamantidis jankovic

diamantidis-jankovic

Χαμηλούς τόνους, θέλησε να κρατήσει, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης, σε δηλώσεις του μετά το τέλος της τρίτης αναμέτρησης της σειράς των πλέι οφ της Ευρωλίγκα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως οι “πράσινοι” έχουν κάνει την υπέρβαση.

Αναλυτικά:
“Εμένα δεν με απασχολεί τι περίμενε ο κάθε ένας. Εμείς έπρεπε να κερδίσουμε. Πρέπει να είσαι σε όλους τους τομείς καλός. Κάθε λάθος μετράει. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη βοήθειά του. Ειδικά στα δύσκολα είναι σημαντικό για εμάς. Συγχαρητήρια σε όλους. Έχουμε ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι την Τετάρτη. Συνεχίζουμε.

Θεωρώ πως έχουμε κάνει υπέρβαση. Το πλάνο το ξέρουν όλοι. Βλέπετε πως εντάσσονται νέοι που παίζουν σε υψηλό επίπεδο. Η ομάδα με σκληρή δουλειά έχει φτάσει στους οκτώ και να αντιμετωπίζει μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Φτάσαμε εδώ και θα παλέψουμε για ό,τι μας ανήκει. Θα δώσουμε ό,τι έχουμε και αν είμαστε καλοί θα κερδίσουμε, αν όχι θα χάσουμε, ανέφερε στην συνέχεια για την φετινή προσπάθεια της ομάδας.”

Για το πλάνο ελληνοποίησης και ανανέωσης του Παναθηναϊκού: “Δεν είναι θέμα τι πιστεύω εγώ. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός χρειάζεται έναν κορμό. Τα νέα παιδιά θα πλαισιώσουν την ομάδα στο μέλλον. Σε αυτό θα υπάρξουν επιπτώσεις. Πρέπει να στηρίξουμε την προσπάθεια. Ο Παναθηναϊκός έχει κερδίσει τα πάντα και πρέπει να κάνει κάτι για να φτιάξει το μέλλον. Δεν καθοδηγώ κανέναν. Υπάρχει προπονητής. Εγώ είμαι εδώ για να παίξω και να βοηθήσω. Έφτασα 35 χρονών και παίζω γιατί μου αρέσει το μπάσκετ”.

Για το επόμενο παιχνίδι, είπε καταλήγοντας: “Πρώτος στόχος είναι να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και να τα δώσουμε όλα. Πρέπει να δούμε τι πρέπει να βελτιώσουμε. Πρέπει να δούμε τι πρέπει να κάνουμε. Το πρώτο που κρατάμε είναι η όρεξη και το πάθος για τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…