Κεντρική Διεθνή “Υπεροχή στο ψηλό παιχνίδι”

“Υπεροχή στο ψηλό παιχνίδι”

katsikaris foni pagkosmio

katsikaris-foni-pagkosmio

Ο Παναθηναϊκός σε λίγες ώρες (20:00) θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ,για την πρώτη αναμέτρηση της σειράς των πλέι οφ της Ευρωλίγκα. Σύμφωνα με τον Ομοσπονδιακό μας προπονητή, Φώτη Κατσικάρη, ο οποίος μίλησε σε ισπανικά μέσα ενημέρωσης, οι “πράσινοι” πρέπει να προσέξουν το ψηλό παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Η ΤΣΣΚΑ έχει απαντήσεις για όλα αυτά που μπορεί να προτείνει ο Παναθηναϊκός στο γήπεδο. Είναι μια σταθερή ομάδα και έχει ένα πλήρες ρόστερ. Έχει την υπεροχή στο ψηλό παιχνίδι η ΤΣΣΚΑ. Ο Παναθηναϊκός με τον Μπατίστα θα  έχει πρόβλημα με τα ζευγαρώματα της ομάδας της Μόσχας και ο Γκιστ θα πρέπει να παίξει πέντε λεπτά.

Η ΤΣΣΚΑ μπορεί να αρχίσει να δημιουργεί διαφορά αν πάει το παιχνίδι μέσα στο ζωγραφιστό. Μπορεί να πάρει μερικά λεπτά ο Παπαγιάννης, ένα πολύ νεαρό παιδί με ύψος 2,15 μ. το οποίο όμως  είναι μία από τις μεγάλες ελπίδες του ελληνικού μπάσκετ. Δεν έχει παίξει πολύ, αλλά έχει ταλέντο και έχει ταξιδέψει με την ομάδα του στη Μόσχα.

Παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον αυτό που έχει κάνει ο Παναθηναϊκός. Πολλές αλλαγές στο προσωπικό, αλλαγές στον πάγκο, αλλά ο Διαμαντίδης και Φώτσης παρέμειναν σαν πιο μεγάλοι. Η εξέλιξη του Γιάνκοβιτς και του Παππά υπήρξε σημαντική και βοήθησε την ομάδα να φτάσει ως εδώ.

Την εμπειρία ΤΣΣΚΑ σε αυτού του είδους τα παιχνίδια δεν την έχουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, που είναι πιο νέοι, όπως ο Σλότερ ή ο Νέλσον, ή οι δύο Έλληνες νέοι, οι οποίοι δεν έχουν παίξει πολλά προκριματικά παιχνίδια σε προχωρημένα στάδια της Euroleague.

O Ντε Κολό νομίζω ότι θα είναι το κλειδί. Έχει καταπληκτικό ταλέντο. Είναι και ο Τεόντοσιτς ξέρετε, όπως και τα υπόλοιπα αστέρια, αλλά ο Ντε Κολό είναι νέα προσθήκη. Η παρουσία του Κιριλένκο τούς δίνει αυτό το επιπλέον σημείο. Όμως, στη παρουσία του Ντε Κολό πρέπει να εστιάσουμε περισσότερο

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…