DJ Petway on decks (vid)

petway1

petway

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ εκτός από το να καρφώνει εντυπωσιακά και να μοιράζει τάπες στους αντιπάλους, τρέφει μεγάλη αγάπη για τη μουσική.

Ο Αμερικανός φόργουορντ μίλησε στο επίσημο κανάλι της Ευρωλίγκα στο youtube, για την part-time απασχόληση του και συγκεκριμένα αυτή του DJ! Ο παίκτης του Ολυμπιακού μοιράζεται το πως ξεκίνησε να παίζει σε μαγαζιά στο Ρέθυμνο, εξιστορείται την απαρχήτης αγάπης του για τη μουσική και διατυπώνει τις ομοιότητες μεταξύ του μπάσκετ και του DJ-ing.

“Όταν ήρθα στην Ελλάδα για δεύτερη φορά, για λογαριασμό του Ρεθύμνου, βαριόμουν στο σπίτι. Η ομάδα μου στο Ρέθυμνο ήταν πολύ καλή μαζί μου, αφού μου επέτρεψε να παίζω κάποια βράδια σε clubs της πόλης. Αυτό δούλεψε πολύ καλά” τόνισε αρχικά και εν συνεχεία αναπόλησε:

“Αγαπούσα τη μουσική από τότε που ήμουν μικρό παιδάκι. Έπαιζα ντραμς και στη συνέχεια προσπάθησα να γίνω ράπερ, αλλά δεν ήμουν καλός. Οπότε αποφάσισα πως θα γίνω DJ. Γι αυτό άρχισα να πειραματίζομαι για ώρες στο σπίτι. Σιγά σιγά άρχισα να γίνομαι καλός”.

Σχετικά με τη μουσική παιζεί: “Συνήθιζα να παίζω hip hop και r’n’b, αλλά στην πορεία προσπάθησα να δοκιμάσω πολλά διαφορετικά είδη. Έβαλα και λίγη… ελληνική μουσική μέσα στο πρόγραμμα. Κυρίως όμως παίζω τραγούδια της hip hop από τη δεκαετία του 1980 και του 1990. Τη μουσική που άκουγα όταν ήμουν μικρός. Ο κόσμος μου λέει ότι είμαι καλός σαν DJ. Δεν ξέρω αν το λένε βέβαια αυτό επειδή ισχύει ή επειδή με ξέρουν και ως μπασκετμπολίστα”.

Ακόμη πρόσθεσε πως αν θες να είσαι καλός DJ “πρέπει πάντα να αυτοσχεδιάζεις. Ο κόσμος ξέρει ότι έρχεσαι προετοιμασμένος, οπότε κάποια στιγμή βαριέται. Εγώ βλέπω πως αντιδρά ο κόσμος στα τραγούδια και στην πορεία αλλάζω το πρόγραμμα, ανάλογα με το τι τους αρέσει”.

Ενώ κατέληξε, συγκρίνοντας τις δύο μεγάλες του αγάπες: “Στο γήπεδο, βλέπεις την ενέργεια και τη χαρά που δίνεις στον κόσμο. Στη μουσική, μου αρέσει να βλέπω τον κόσμο να χορεύει και να ενθουσιάζεται με τα τραγούδια που επιλέγω. Το λατρεύω αυτό.

Έχω το ίδιος πάθος, όταν βλέπω τον κόσμο να ευχαριστιέται τη μουσική που παίζω, όπως όταν καρφώνω ή κάνω μία τάπα στο παιχνίδι. Είναι το ίδιο για μένα. Ακόμη και στο σπίτι, που παίζω μουσική για τον εαυτό μου, γουστάρω πολύ όταν βάζω κάτι καλό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Ράτζα και Κούκοτς στις εξέδρες της «Σταρκ Αρένα»

Στη «Σταρκ Αρένα» οι Ντίνο Ράτζα και Τόνι Κούκοτς. Ο Ντίνο Ράτζα μαζί με τον Τόνι Κούκοτς …