Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Δύσκολο, όχι ακατόρθωτο”

“Δύσκολο, όχι ακατόρθωτο”

jankovic

jankovic
Για την πρόκριση του Παναθηναϊκού στους “8” της Ευρωλίγκα μίλησε ο Βλάντο Γιάνκοβιτς μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ ανέφερε πως το ενδεχόμενο να προκριθεί στο Φάιναλ Φορ το “τριφύλλι” μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

“Καταφέραμε να προκριθούμε στα playoff που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την ομάδα. Αυτός ήταν ο σκοπός του Τοπ-16. Δεν μπαίνουμε με μια νίκη όπως θα θέλαμε όλοι μας. Το σημαντικό είναι όπως είπα ότι καταφέραμε και προκριθήκαμε”, ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

“Σίγουρα δεν ξέραμε τι γίνεται στο άλλο παιχνίδι που ήταν σημαντικό για να προκριθούμε κι εμείς. Ήταν δύσκολο, καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι βρεθήκαμε και με +7 μπροστά κάποια στιγμή, νομίζω κάποιες μικρές λεπτομέρειες ήταν αυτές που δεν μας έδωσαν τη νίκη. Δεν έχει σημασία που γνωρίζαμε τι έκανε η Μακάμπι. Εμείς θέλαμε να μπούμε δυνατά για να πάμε στην επόμενη φάση και να ψάξουμε ένα break”.

Όσο για τα παιχνίδια με την ΤΣΣΚΑ, ανέφερε: “Θέλουμε να παίξουμε σε όλα τα παιχνίδια πολύ δυνατά, να διεκδικήσουμε όσο μπορούμε τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια. Έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι μεγάλο, πρέπει να την εκμεταλλευτούμε. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να τα δώσουμε όλα και να φέρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Πιστεύουμε πως μπορούμε να πάμε στο Final-4“.

Σε ερώτηση για την ΤΣΣΚΑ, επεσήμανε: “Είναι τρομερή ομάδα η ΤΣΣΚΑ, έχει πολύ καλούς παίκτες, καλό προπονητή και φυσικά το πλεονέκτημα έδρας. Παίζουν πολύ καλά, έχουν βάθος, σίγουρα είναι κάτι πολύ δύσκολο. Δεν είναι όμως ακατόρθωτο”.

Τέλος, όσον αφορά τις επισκέψεις από τα ξαδέρφια του στο Βελιγράδι και τις… κρέπες της γιαγιάς του, είπε: “Ήρθανε και σήμερα. Καλά ήταν, γλυκαθήκαμε με τις κρέπες. Ωραία είναι κι αυτά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…