Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος “Δίπλα του και στην ΕΣΚΑ”

“Δίπλα του και στην ΕΣΚΑ”

chougaz panionios

 

chougaz-panionios

Ο Πανιώνιος γνώρισε την ήττα με 94-95 από τον Πανελευσινιακό για την 24η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι, αφού και οι δύο ομάδες έχουν υποβιβαστεί και μαθηματικά στην Α2 εθνική κατηγόρια.

Ο τεχνικός της ομάδας Κρις Χουγκάζ στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ευχαρίστησε τους παίκτες του και όλο το τιμ που κατέβαλλαν προσπάθεια να εμφανιστούν στο παιχνίδι και τόνισε πως ακόμα και στην ΕΣΚΑ να βρεθεί ο Πανιώνιος θα σταθεί δίπλα του.

Ευχαριστώ τα παιδιά και το τιμ που προσπάθησαν για να εμφανιστεί η ομάδα σε αυτό το παιχνίδι. Καταλαβαίνουν το μέγεθος της φανέλας και συνεχίζουν. Το αύριο του Πανιωνίου θα βασιστεί σε ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα. Πολλοί αγαπήσαμε την ομάδα λέγοντας “Πανιώνιος στα εύκολα, Πανιωνάρα στα δύσκολα”, αλλά δεν βλέπω πολύ κόσμο τώρα στα δύσκολα. Θα βασιστούμε στα φυτώριά μας. Όσοι ήταν στη διοίκηση έκαναν προσπάθεια, αλλά τα πράγματα ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Το θέμα δεν είναι πού θα βρεθεί η ομάδα, αλλά να υπάρχει οργάνωση για να υπάρχει και στόχος. Εγώ και στην ΕΣΚΑ να πάμε, θα είμαι δίπλα“.

Από πλευράς παικτών ο Βασίλης Ξανθόπουλος είπε: “Τα προβλήματα στην ομάδα είναι τεράστια. Οι πληρωμές είναι πάρα πολύ πίσω και υπήρχε αρχικά η σκέψη να κάνουμε αποχή, αλλά αποφασίσαμε ότι θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους από σεβασμό στην ιστορία της ομάδας. Καταλαβαίνουμε ότι η διοίκηση έχει πολλά προβλήματα, αλλά οι δυσκολίες είναι τεράστιες. Σε πολλές ομάδες υπάρχουν παίκτες με βιοποριστικό πρόβλημα. Εγώ έχω παίξει στις καλές εποχές, ενώ άλλα παιδιά δεν τις έχουν προλάβει. Καλό είναι να ξέρει ο κόσμος που έδινε κάποτε καλά λεφτά, δίνει και τώρα αλλά όχι σε όλους”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…