Κεντρική Ασίστ Διαγωνισμοί Δύο τυχεροί, είκοσι HERO

Δύο τυχεροί, είκοσι HERO

vezenkof langford mvp

vezenkof-langford-mvp

Είναι απίθανο το idol2, είναι απίθανη η προσφορά της ALCATEL ONETOUCH, αλλά είναι απίθανη και η δική σας συμμετοχή. Ο διαγωνισμός μας έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία μας, ως προς τη συμμετοχή σας. Συνεχίζουμε (χάρη στην Alcatel, την οποία για πολλοστή φορά -δεν θα κουραστούμε να το κάνουμε- ευχαριστούμε για την προσφορά της)! Και αυτόν τον μήνα (Απρίλιο) δύο τυχεροί θα αποκτήσουν ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ από ένα καταπληκτικό κινητό.

Δύο τυχεροί, όπως η Μαρία Τριπολιτάκη και ο Κωνσταντίνος Σαρρής, που είναι οι νικητές του διαγωνισμού του Μαρτίου. Αμφότεροι, θα δεχθούν (μέσω facebook) μήνυμα για τον τρόπο και τόπο παραλαβής των νέων κινητών τους.

Παράλληλα όλοι εσείς, με τη συμμετοχή και την ψηφοφορία σας, αναδεικνύετε τους “HERO” κάθε αγωνιστικής. Πάμε λοιπόν:

Μέσα από τη δική σας ψηφοφορία, HERO της 19ης αγωνιστικής αναδείχθηκε ο Ντούσαν Σάκοτα της ΑΕΚ. Δεύτερος ήταν ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ του Άρη, τρίτος ο Θοδωρής Ζάρας του ΚΑΟΔ, τέταρτος ο Ντομινίκ Γουότερς του Κολοσσού και πέμπτος ο Μάικλ Χολ των Τρικάλων.

Στην 20η αγωνιστική η συμμετοχή σας ήταν και πάλι τεράστια. HERO αναδείχθηκε -μέσα από τη δική σας ψηφοφορία- ο τεράστιος Δημήτρης Διαμαντίδης του Παναθηναϊκού. Ακολούθησαν: 2ος ο Ματ Λοτζέσκι (Ολυμπιακός), 3ος ο Ποπς Μενσά Μπονσου (ΑΕΚ), 4ος ο Ντομινίκ Γουότερς (Κολοσσός), 5ος ο Γκιγιέρμο Ρούμπιο (Κόροιβος).

Φτάσαμε έτσι στην 21η αγωνιστική, όπου HERO ήταν ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ του Άρη κι εξίσου θετικοί (αλλά πιο κάτω στη δική σας ψηφοφορία) ήταν οι: 2ος Κέβιν Λάνγκφορντ (ΠΑΟΚ), 3ος Μαλίκ Χέρστον (ΑΕΚ), 4ος Ξαβιέ Σάιλας (Κηφισιά), 5ος Μουχάμεντ Φαγιέ (Ρέθυμνο).

Τελευταίος HERO (αυτός της 22ης αγωνιστικής) για τον Μάρτιο, αναδείχθηκε -μέσα από τη δική σας ψηφοφορία- ο Εστεμπάν Μπατίστα του Παναθηναϊκού. Γι’ άλλη μια φορά 2ος ήταν ο Ματ Λοτζέσκι (Ολυμπιακός), 3ος ο Ποπς Μενσά Μπονσού (ΑΕΚ), 4ος ο Χριστόφορος Στεφανίδης (Κολοσσός) και 5ος ο Όμπι Τρότερ (ΚΑΟΔ).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Διαγωνισμοί

Δειτε επισης

Δύο νέα ύποπτα κρούσματα της μετάλλαξης Όμικρον στην Αθήνα, ταξιδιώτες από Νότια Αφρική

Εξετάζονται τουλάχιστον άλλα δυο ύποπτα κρούσματα στη χώρα μας για τη μετάλλαξη Όμικρον σύ…