“Δεν παλέψαμε”

ivanovic pilaia

ivanovic-pilaia

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στη Ρωσία από την ΤΣΣΚΑ με 93-66 για το πρώτο παιχνίδι των “8” της διοργάνωσης με τον τεχνικό των “πρασίνων”, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, να τονίζει πως η ομάδα του δεν έδειξε τη μαχητικότητα που χρειαζόταν και πως θα πρέπει να αλλάξουν τη νοοτροπία τους και να προσπαθήσουν για τη συνέχεια.

“Κάναμε ένα κακό παιχνίδι αλλά αυτό που θέλω να πω είναι πως ήταν απλά το πρώτο ματς. Για να μπορέσει κάποια ομάδα να προκριθεί στο Final-4 χρειάζεται 3 νίκες “είπε αρχικά ο Μαυροβούνιος τεχνικός και πρόσθεσε: “Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ. Έπαιξε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Εμείς από το δεύτερο δεκάλεπτο και έπειτα δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε και δε μπορώ να καταλάβω το γιατί”.

Όσο για τη συνέχεια, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μίλησε για αλλαγή νοοτροπίας: “Ξέρω πολύ καλά τους παίκτες μου και ξέρω καλά πως είναι “μαχητές”. Όμως, απόψε δεν παλέψαμε. Δε δώσαμε τη “μάχη” μας. Στο πρώτο δεκάλεπτο χάναμε 8 πόντους και μετά η ΤΣΣΚΑ παίζοντας εύκολα πήρε μια μεγάλη διαφορά. Είχαμε τελείως λάθος νοοτροπία. Έχουμε δυο μέρες μπροστά μας να αλλάξουμε την νοοτροπία μας και να παρουσιάσουμε άλλο πρόσωπο”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…