Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Δεν υπολογίζει τον Λαουάλ

Δεν υπολογίζει τον Λαουάλ

lawal

lawal-anaxorisi

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν εμπιστεύεται τον Γκάνι Λάουαλ, κάτι που φάνηκε περίτρανα από το χρόνο συμμετοχής που έδωσε ο Μαυροβούνιος τεχνικός στον Αμερικανό σέντερ τόσο στο Top 16 της Ευρωλίγκα όσο και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Λαουάλ αποκτήθηκε πριν λίγους μήνες για να ανεβάσει επίπεδο την “πράσινη” φροντ λάιν, ωστόσο το μόνο που έχει καταφέρει μέχρι τώρα είναι να περνάει απαρατήρητος, όπως σας είχαμε τονίσει πριν από λίγες μέρες (“Ο απαρατήρητος Λαουάλ).

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού πήρε την απόφαση να αφήσει τον Αμερικανό σέντερ εκτός αποστολής για τα δύο πρώτα παιχνίδια στη Μόσχα με την ΤΣΣΚΑ για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα και προτίμησε να δώσει τόπο στα νιάτα, δίνοντας την ευκαιρία στον Γιώργο Παπαγιάννη να αποτελέσει τον τρίτο σέντερ του “τριφυλλιού” στις δύσκολες αναμετρήσεις με τους Ρώσους.

Ο Ιβάνοβιτς επέλεξε να πάρει μαζί του ακόμα τους Μιχάλη Λούντζη και Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, ενώ εκτός αποστολής έμειναν εκτός από τον Λαουάλ, ο Μποχωρίδης (θλάση στο γαστροκνήμιο, ο Διαμαντάκος (ενοχλήσεις στο γόνατο) και ο Κόνιαρης (πρόβλημα στη μέση).

Η “πράσινη” αποστολή θα απαρτίζεται από 13 παίκτες, τους: Δημήτρη Διαμαντίδη, Μιχάλη Λούντζη, Νίκο Παππά, ΝτεΜάρκους Νέλσον, Έι Τζέι Σλότερ, Γιάνις Μπλουμς, Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Αντώνη Φώτση, Τζέιμς Γκιστ, Γιώργο Παπαγιάννη, Εστέμπαν Μπατίστα και Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…