Κεντρική Basket League Άρης “Δεν έχουμε άγχος”

“Δεν έχουμε άγχος”

Alexander Vezenkov

Alexander Vezenkov

Ο Άρης ετοιμάζεται για να υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό αύριο 28/04, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής αλλά ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ δεν αγχώνεται. Μέσω του μπλογκ του στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ, ο νεαρός φόργουορντ αναφέρθηκε στο νικηφόρο πέρασμα της ομάδας του από τα Τρίκαλα και υπογράμμισε πως οι “κιτρινόμαυροι” δεν αγχώνονται για το ματς με τους “πράσινους” καθώς είναι μια ευκαιρία για να τεστάρουν τις δυνάμεις τους.

Τέλος, έκανε ιδιαίτερη μνεία στην επιστροφή του φίλου του Λευτέρη Μποχωρίδη στο Αλεξάνδρειο, ως αντιπάλου, εκφράζοντας την ανυπομονησία του να τον αντιμετωπίσει και να τον νικήσει!

Αναλυτικά το μπλογκ:

“Καλησπέρα σε όλους

Κάναμε ένα μήνα να τα πούμε και να τώρα που τα ξαναλέμε για δεύτερη φορά σε τρεις μέρες! Είναι οξύμωρο, αλλά ενώ είχαμε… βαρεθεί να καθόμαστε, τώρα δίνουμε δεύτερο ματς μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Ας ξεκινήσουμε από το περασμένο Σάββατο. Το παιχνίδι με τα Τρίκαλα ήταν ένα δύσκολο ματς, το οποίο εν τέλει καταφέραμε να κερδίσουμε. Οι συμπαίκτες μου έκαναν απίστευτη δουλειά και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Εγώ δεν μπόρεσα να βοηθήσω στο 100% των δυνατοτήτων μου, αλλά έχουμε την ποιότητα να καλύπτουμε το κενό και την κακή μέρα του οποιουδήποτε παίκτη. Φανήκαμε επηρεασμένοι από τη διακοπή, αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Πετύχαμε τη 15η νίκη μας στο πρωτάθλημα, κάτι που μας χαροποιεί αφού σε μεγάλο βαθμό εξασφαλίσαμε την εξάδα και προχωράμε παρακάτω.

Τώρα μας περιμένει ένας πολύ δύσκολος αγώνας με τον Παναθηναϊκό. Για τον αντίπαλο δεν έχουμε να πούμε πολλά. Όλοι γνωρίζουμε την ποιότητα των παικτών και το βάρος της φανέλας του ΠΑΟ. Εμείς από την πλευρά μας δεν έχουμε άγχος. Πάμε να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας και να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Αν και δεν είχαμε αρκετές μέρες για να προετοιμαστούμε, πιστεύω ότι θα παρουσιάσουμε μία καλή εικόνα, ακολουθώντας τις οδηγίες του τεχνικού τιμ. Κλειδί θα είναι ο περιορισμός των ατού του Παναθηναϊκού.

Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος του Άρη θα γεμίσει το γήπεδο. Χρειαζόμαστε τη συμπαράστασή του, γιατί χωρίς αυτόν χάνουμε σημαντικό μέρος της δύναμής μας.

Κλείνοντας θέλω να αναφερθώ στον φίλο μου τον Λευτέρη Μποχωρίδη, ο οποίος θα παίξει για πρώτη φορά ως αντίπαλος του Άρη, στο γήπεδο που ανδρώθηκε μπασκετικά. Σίγουρα τα συναισθήματα θα είναι ανάμικτα γι’ αυτόν. Είναι φιλαράκι μου, τον αγαπώ πολύ, αλλά ελπίζω αύριο να μη φύγει από το γήπεδο νικητής….

Σας περιμένουμε στο “Nick Galis Hall” για ένα μεγάλο ματς,

Αλέξανδρος“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…